Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S obzirom kakva nam je vlast, oni ce sad da uvezu vodu ''Jana'' u vrijednosti od milion KM i s njom ce da gase ovaj pozar...
Seljacino jedna pola grada gori ti o jebenoj Jani ovdje pises
Kako debilan komentar ..???
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nije ovo slucajno. Tvornica koja radi s ovim materijalima mora imati 24-satno osiguranje koje obilazi redovito sve sto se obici mora i otkucava na satovima (ili provlaci kartice, ili ukucava sifre) na mjestima gdje u odredjeno vrijeme osiguranje mora potvrditi da je sve u redu. Mozda cak mora imati i svoju vatrogasnu jedinicu. Ovo je jako sumnjivo. Bice ovdje posla za tuziteljstvo osim ako nisu povezani s onima koji su ovo odradili. Da ne bude kao s bugojanskom stolarijom koja je nakon rata spaljena i kao zakljucak suda navedeno da je nocni cuvar bacio opusak na zemljiste na koje je prije rata (!!!!) mozda bila izlivena neka kemikalija pa je eto 10 godina kasnije se zemlja zapalila od jednog opuska???!!! Uhvatiti ce nekog jadnika i dati mu 6 mjeseci zatvora zbog nehata, a netko drugi ce se okoristiti. Sumnjivo skroz.
@Proton...... Bravo za komentar! Pored fizičkog obezbjeđenja,pogoni ovog tipa trebaju da imaju i AUTOMATSKO gašenje požara.Normalno da je ovo sve sumnjivo, ali sam SIGURAN da KORUMPIRANA POLICIJA,INSPEKTORI,SUDIJE, .............. ,NIKAD neće pronaći pravi uzrok ovog požara!!!1
Jadna majko kud ce grom nego na sirotinju... mislim da ovo nije slucajno...
tužno da ne može biti tužnije.
nekom radniku kojem su dugovali 56 plata i sa neuvezanim stažom od 15 godina konačno propradio bijes i iskaljen na pravi način ! za pohvalu i svaka čast! krenulo se sa mrtve tačke, i ovo je nešto za početak. sad vlasnik koji je kupio firmu za marku i radnike tretirao kao roblje nek izvede kćeri i ženu na kakvu raskrsnicu pa nek pokrene biznis.
stigli harami po svoje ko zna-skontaće
ma imam osjecaj da neko namjerno rusi drzavu zbog nekog meni ne jasnog cilja
rusimo mi sto smo neuki i sto nemamo vjeru u Boga...BOG nam oduzima, daje nam poplave pozare....a mi ni prvu rijec Kur 'ana da procitamo....IKRE IKRE !!!!!
jebaji ga svaki kurac nas potrefi 😩
jebaji ga svaki kurac nas potrefi 😩
A ***te život valjda su osigurani.
Ma neda se usranom do potoka
VAKOJE U KINI NEKIDAN JARANE MOJ
Pa sta bi?
Ma nasi politicari valja kriminal prilriti cudo cijela opcina nije planula
da vlada ne planira naplatiti osiguranje a radnici ce svakako dobiti ono sto su naucili.. ono sto preko dvoje visi....