Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
written on the door \"POLICE\" ,but it is in Russian it is the Serbian Cyrillic. \"Полиција\".
baš mi je žao ostoje,jadan spašavao eksploziv ako bal.je navale s vlašića,crni ostoja
Hi there, can someone please translate what it written on the car\'s door? I am sorry,but I can\'t read russian letters,so I need some help here!
Kučuk i jest muslimansko prezime u Vrbanji i drugdje (Hašim Kučuk, zar smo ga zaboravili), al mu se babo stidio dati muslimansko ime pa se zove Predrag. A komšija Srbin priskočio upomoć...
uf uf uf cuj sad smrdo zapalio kucu samo da posalje poruku kako se i on nauruzo...ma bezat ces ti u smrdiju j.e.be,m li ti majcinu krv.
Nekim ljudima rat još nije završen. KO SE MAČA L..........
Pi*sam ti se i na jednu i na drugu!
TERORISTA
Dobro je da priznajes da je Republika Srpska Srbija.
Vracajte se u Vrbanju! Necemo vam nista.
da je musliman bio bi terorista kome je ovaj pripado supcima e moj tihicu stakore jedan ti na bracu digo specijalce a r sumska puna naoruzanja
hositaliziran je!!1111
Pa nisu Srbi takvi. Ovo je nemoguće! Ovo mogu samo vehabije uraditi! ;)
Mislis, AGRESIJE KOSOVA NA SRBIJU!
Bosnjaci pamet u glavu samo puska glavu cuva!