Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da nema stradalih
Nadam se da nece biti zrtava.
a šta je uzrok požara? Ovaj klix je smješniji od vesele sveske i malih novina
Svaka čast policiji. Svakodnevno nas prijatno iznenade. A vatrogasci, oni kako su postali civilna zaštita isto ko da ih i nema. Građani pogase gomilu sitnijih požara, na koje su vatrogasci nekad stizali za par minuta. Ako su veliki požari, oni uglavnom poljevaju zgarišta. Jedino se osjeti rad dobrovoljnih vatrogasaca posebno onih na Bjelavama i Vratniku, gdje fakat idu brzo i začas riješe problem.
Ovo je prvi put da novinar klix-a potrefi naziv naselja...
.to sve ove dosle sto su pokupovali stanove, pa pale smece na balkonina..mrsko papku sici dole do kontejnera.. cak sam cuo slucaj da je neko I meso susio na balkonu..uzas
Aaaaaj spaljivao smeće na balkonu, sigurno je novopečeni funkcioner SDA ??
@b br 1 Eto baš nije nego novopečeni iz Fahrove Šošonske stranke. Iz SDA su staropečeni fukcioneri i ostali.
Malo vise cumura nabacio.
Sad komšo odozgo mora opet veš prati...
Ma nećemo trebati novi rat, zgrade će same goriti zbog nebrige i neodgovornosti "odgovornih" ustanova i ljudi koji rade u njima
Strašno! Je li opet neispravna plinska boca? Vjerujem da ni hidranti ne rade! Samo da nema žrtava, sve se može nadoknaditi, osim života.
COBAN NAVIKO RASPALIT ROSTILJ al zaboravio da je u gradu I DA ROSTILJANJE nije za BALKONA
Nesto ucestili ovi pozari..
Rade li hidranti ...
Nedo Bog! Požar i poplava.....