Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🥳Ponavljamo AKCIJU!!🥳 🥳Lazy bag kruska 🥳 🥳Dostupan u raznim bojama 🥳 🥳Cijena 75KM🥳 🥳Dostava i jastucic GRATIS🥳
jooooj srbi šejtan vas u džehenem odnio
Gazda ce da se prikljuci ekipi koja je fingirala auto stete.. cuj zaharex, morao je propasti, pa tako osigirano zapaliti. Milicijo, samo hapsi
A opcinska skupstina Srebrenik prije tri dana raspustila profesionalnu, i transformisala vatrogasnu jedinicu u dobrovoljnu. Sto ti je karma...
Nije raspustila profesionalnu, nego ukinuli im pasivno dežurstvo i smanjili dodatak na otežane uslove. Ukidanje pasivnog dežurstva bi bilo opravdano da su formirali i dobrovoljnu jedinicu. Ovako sad grad čuva samo 3 vatrogasca.
Ima da fabriku požar svede u nulu! Nema šanse da vatrogasci ugase vatru kada gori spužva!
KOD NAS U BOSNI SUSA VELIKA, DECA NEMAJU STA DA JEDU, IDEM U ZLOCINACKU CRKVU DA SE MOLIM KOD POPA KOJI ME MILOVO PO CUNI DOK SAM BIO MALI, DA U SABCU KOD ZIVORADA NA NJIVI PADNE KISA I DA SRBIJA BUDE BOGATA!
kakav je kriminal u ovoj državi to je gigantskih razmjera ...