Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo provjerite,tko je uplatio osiguranje zgrade i to u stranom osiguranju :)))))))))))))
ode brdo nikotinskih stapica u helac!!!!!
samo slijepcu u Širokom i Hercegovini ne može bit jasno zašto se ovo radi -ovo je ogroman kompleks s puno prostora i odavno tu neko želi izgraditi kompleks stanova i poslovnih prostora ali to Širokobriježani ne daju zbog prometa i još nekih činjenica,bilo je i priče da će do 2018 tu bit napravljena nova škola ali tu priču nitko ne puši -znači neko pali u Širokom da bi to kupio za jeftinije i gradio,isto kao što su mislili u Ljubuškom,samo da napomenem ovo nije prvi put da je paljena duhadnjska stanica u ŠB prvi put su zapalili objekat do koji je još veći i koji je imao lift pa me čudi što pišete da je ovo najveći objekat kad ima još veći onaj do ceste koji je već spaljen prije 5-6 godina
namjerno zapaljena da joj padne cijena kako bi je neko buzasto kupijo
Ona u Stocu u ratu,ona u Ljubuškom onomad,fabrika u Mostaru u qurcu,sad ovo na Š.Brijegu...pa ko je blesav da vjeruje...Cilj opravdava sredstva,a cilje je FDS...zato je i stigao načelnik stožera iz Mostara,Jaganjac J.
Steta - zgrada je prelijepa
raja se napušila
Spontano se samozapalila...