Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako smijesan clanak. iskreno nisam imao nikada prije priliku da prisustvujem necemu ovakvom, ali eto danas se dogodilo na 5 m ispred mene. nisu popucali prozori od dima nego je Legendarni vatrogasac ušao i takvom reakcijom i brzinom lomio prozore da je to nevjerovatno. svakih 20 sekundi bio ja na drugom spratu i razbijao stakla. svaka vam cast. vi rizikujete zivote da spasite tudje a plate su vam mizerne. svaka cast jos jednom
"Gust dim potom se proširio haustorom zbog čega su popucali prozori na prva četiri sprata zgrade." Kako ste ovo napisali kao da zgrada ima 34 sparata :)
Čini se kao da je podmetnut požar iz mog iskustva sa elektrikom, instalacije su jako dobre u ovom dijelu grada. Najbitnije da su svi živi i zdravi!
Zapalila se mikseta inace ovde se rejva dzaba
dobro da nije neko vece zlo