Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zakon o sumama, clan 6. Zabranjeno je loženje otvorene vatre u šumama i na šumskom zemljištu kao i na drugom zemljištu na udaljenosti do 150 m od šume. Kazna 500 KM do 3.000 KM Sprovodenjem ovog zakona bi se popunile sve rupe u budzetu i zrak bi bio cisci.
Jebbem vam majku SDA balijsku, zapaliste grad. U svoje selo p*cka vam materina pa palite!
Kada će vlast da reaguje u vezi ovih paljevina. Ovo je više nepodnošljivo, seljaci nas potušiše. Pod hitno sankcionisati sve paljevine rastinja, pa će i proljeće biti podnošljivije.
nek sve ide u 3 zdepi matrine
neka gori, požari su prirodna stvar. vegetacija će se obnoviti a stara trava će poslužiti kao gnojivo novoj. kućama i repetitoru neće biti ništa
Gradi se uskoro restoran na humu ili je barem neko to isplanirao pa vrsi pripremu terena na jeftin nacin
Evo i Sarajevo papci pretvaraju u 'Ercegovinu.
Koldzo garant zapalio.
kakvi smo, vatra nam je slaba kazna tačka amin
"...podjela na seljacine i gradjane,na nepostene i postene,zastarjela je.Postoje samo oni koji nisu kaznjavani i oni koji jesu kaznjavani radi cinjenja nedopustenih stvari.Ne bude li odgovarajucih kazni (za izazivanje ovog pozara,angazovanje vatrogasaca i kazna npr.10 000 KM,pa ako krivac nema,onda proda kucu i plati) neodgovorni tipovi ce i cijeli grad zapaliti...jednostavno je...ako hoces?..."
Namjerno zapaljeno
Jel to ulica humska gde je kuca naseg Ratka Mladica
@prck00
@prck00 Bila kuca Ratka Mladica,ali izgorila je dzaba se nadas da ta kuca postoji jos.To je samo kokosinjac
Ovo je dokaz da Anex 7 Dejtonskog mirovnog sporazuma nije nikada sproveden u cijelosti a to je SVAK NA SVOJE
Zapalili ljudi da se ociste kondomi vlazne maramice i ostali otpad od vas Sarajlija koji volite svoj grad da nakon proslava sexa i ostalih radnji ostavite po jednu deponiju zapitajte se koga treba deportovati.
ja bih da vlada KS proglasi zagadjene grada i da uvede par- nepar voznju autima u gradu :)