Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je garant klixan isao na piknik sa zenom ,pa zaboravio ugasiti rostilj.....
Ajd sad neka neki krmak kaze da su muslimani pekli krme pa zapalili Rvatsku zemlju,pa da mu se mame naebem.
BiH i da ima kanadere nema gdje zahvatiti vodu,nece u Neretvi valjda.Kad su nam komsije otele svo Hercegovacko more dabogda im svaki metar prisijo.
hajde pij kahvu i ostavi se corava posla hahahaha
@krstjanin ajte bolan dacemo vam treci entitet odma,samo trebate unjeti u miraz Hercegovacku obalu od Omisa do Neuma.I opet ce biti Rvatska zemlja samo u BiH.Sta fali,bicete najbogatiji u BiH iacete more i svi prihodi ce se slivati u Herceg - Bosnu,a od toga cete uplacivati PDv kao i svi naravno.Sve sto treba da uradite je da otmete primorje,i nagovorite one Rvatie dalmate,bice im bolje nego u Rvatskoj,Zagreb ih ebe ko male majmuncice,sve im otima.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ko to pali majke mu ga spalim.
Grad mrznje i zla, jos im samo ovaj pozar nedostajao...Stari most sluzi samo kao marketing pomirenja.
Stari most je sluzio samo zlu. Carastvu zla koje ima glavne zasluge za danasnju situaciju u BiH i opcenito na Balkanu. Između ostalog glavna svrha mosta je bila logisticka potpora i za laksi transport otete djece.
A križ?
Sreca nije iznad Tesnja