Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek\' im je Bog na pomoci...
Kako moze pozar goriti?
E ne gore ni požar, ni vatra... Gori drveće :)
NEKI DEGENI OCITO NISU SHVATILI DA SE OVDJE RADI O POZARU !!!
A uredjuje li redakcija da se u pet recenica zaredom, u cetiri spominje pozar? Usput, za redakciju ili nepismenog diletanta, pozar ne jenjava.
Gori pozar?! Cuj to?
Dragi gospodine/gospođo \'\'mmm\'\' samo da znate da dopisnici ne određuju naslov ili nadnaslov,to radi redakcija i urednik .
hahaha na terenu i helikopterR OSBiH.. kako ovo bijedno zvuci.. jel nam to jedini helikopter? :D
Uzeo sam upaljac i zapalio pozar, pozar gori ko sibica.
gorilo je i kod mene na zebinoj sumi, neki sarajlija papak janje vrtio
super, helikopter je tu .... puni kante mehmede i poljevaj
http://j.gs/1663782/mypictures pogledajte ravaku iz rsa ,, ovo joj vracam hvala :)
Dvadesetosmogodišnji muškarac iz grada Zvishavanea u Zimbabveu uhićen je jer se zaljubio u magarca. Naime, mladić tvrdi kako je platio 25 dolara prostitutki kako bi provela noć s njim, a kada se probudio pored sebe je ugledao magarca. Navodno se prostitutka misteriozno \'pretvorila\' u životinju. Usprkos tome, mladić je i dalje ludo zaljubljen te misli da je i on magarac. Priveden je na ispitivanje te upućen na liječenje u psihijatrijsku ustanovu.