Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kao prvo kastriras i sterilises takve slucajeve da nika vise nemoze zatrudniti i to na nacin da osjeti bol sto vise i jace da nikad nikad joj ne padne na pamet majku im bolesnu retardiranu uisto tako i one iz Sarajeva fol maloljetnica znala se zgu... i onda jos bebu ubiti uz pomoc materesine vjestice fuj
U vatri gorele!!!
Jbo te zivot. Meni se krv ledila dok sam citao ovo. Kakvo je ovo vrijeme... pa ni kuja ih ne podavi namjerno
A STA JE SA KRADJAMA VLADAJUCIH KOJI SU O JADU ZABAVILI CITAVU BIH??? STA JE SA NJIHOVIM PROCESIMA I DALI CE IKADA BITI PROCESUIRANI????
@galaxygalaxy hajd ba ne seri