Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nermin je musliman iz bosne a ne bosanac. Kad napravi musliman iz bosne zijan, onda je bosanac, nije bošnjak, nije musliman ma gonite se...
Ne Nermin nije muslima jer da jest ne bi to uradio što jest. MUsliman je onaj koji se boji uzvišenog Stvoritelja i koje čini dobri i sebi i drugima i od čije ruke nije niko uznemiren. Ovaj nosi muslimansko ime kao i većina u BiH nemajući nikakve veze sa Islamom osim imena što je nažalost tačno. Nadam se da će im presuditi adekvatno .
uveo bih zakon da se ubicama djece moze presuditi smrtna kazna, narocito za ovako zvjerski pocinjene zlocine. inace sam protiv smrtne kazne, ali je ovo fakat degutantno.
DaBogda se osušili obadvoje, u mukama umirali
Zatvorite ih i bacite kljuc da svjetlost dana vise nikada ne vide.Presudice im drugi zatvorenici.Niko ne voli zlostavljace i ubice djece.
Zvijeri...emocionalno hendikepirani imbecili.😔
monstrumi