Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije kobilja glava nego Hanina glava ............. :)
Baš zamišljam ko i kako će od naših experata utvrditi uzrok požara, jer naši vještaci "utvrđuju" samo kad ih se i kako ih se plati.
Vtrogasci iz Njemacke dosli koliko vidim.Javasluk od drzave.
Jesu to vatrogasci iz njemacke doli dok su se ovi nasi smilovali?
Reno
Ni Bare ni Sip nego Vukoyebina
4 prevozom do centra grada, pa ti vidi jel Vukojebina!!
Podmetnute instalacije 😂
5 godina zatvora za paljevinu tudjeg automobila. Odmah uvesti ovaj clan zakona!!!
kako papci ne rostiljaju ili okrenubjagnje na vatri, ne moraju se muciti za ugalj ibsl., nego se nalocu papci i odu na groblja pa tamo okrecu jagnje..
@x1111tayson Buraz profulio si komentar, evo gdje si trebao https://www.klix.ba/vijesti/bih/bruka-na-vrhu-visocice-okrenuli-janje-kod-stecaka-koji-su-pod-zastitom-drzave/190728072
potpuno izgorio a ugasen?
Gdje je protivpožarni aparat vozaču (ne zbog toga što je zakonski obavezan, već zato što se može spriječiti ogromna šteta)
Bila su dva pp aparata ali nisu mogli ugasiti, prosao sam pored i vidio