Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turkoviću dabogda ti se sjeme iskorjenilo koliko ubi nevinih ljudi i koliko ostade djece siročadi -sve zbog novca(nisi bio monstrum tog kalibra dok nisi Šeki upoznao) !!!
Pravda uvijek dođe na svoje !
@Englez Idi se naspavaj sinko, valja sutra rano na voz za Goli otok.
@Tito e negledaj nas ti molim te, nego odgovaraj za nestanak sto hiljada kosovara..... i objasni kako si prodao amerima rusku tehnologiju za KAPITAL, dok si glumio komunistu cijelo vrijeme.
Samo vas gledam, Majku vam Boziju
POSALJITE NAM TURKOVIĆA I NJEGOVE PAJDASE DA LEZE U ZENICI BICE IM BOLJE NEGO GASIJU. POZDRAV ZA SARAJLIJE ALI PRAVE SARAJLIJE IZ NICEZE.
a sta je s onim drugim , vernerom ajdarijem ? dje on
Sejo Juna....Zika ga uvukao u sve ovo...
Ko vam je taj Sejo ? Non stop o njemu - za auto tužiteljice sa Ilildže, pa ovo.... JEko on ?
Ništa novo u T.e.h.e.r.a.n.u, tj. Novom Novom Pazaru. SOS /Stoka ostaje stoka).
statistika jel? aj ako cemo statistikom, onda ces naci da je ljudski rod ogrezao u krvi. to samo zadnjih 50-tak godina da se ide u nekom drugom pravcu. ovo je nevezano za ideologiju, to je jednostavno u ljudskoj prirodi. ideologija je samo izgovor. zato je najpostenije bilo kao nekad kad se MOD zvao MOW.
Sejo jaruga ode ti glava zbog ovoga smekanja...
dijana ljubavi,... http://www.youtube.com/watch?v=nA2wpBhPnr0
Dostavit ću ti ja u usta...
sto, imas nesto protiv statistika i logike?