Komentari (280)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bice nesto od ove drzave :)
srbi pushe karinu
Možda i bude nešto, bar kad na Vrbi grožde rodi,jer i previše su duboki korjeni ,,MITOLOGIJE,, I LINIJE NEZAMJERANJA / NEPOTIZAM/ I UVEZANIH PAUKOVIH MREŽA , TAKO I SVE DA SE NEŠTO ŽELI UČINITI , POTREBNO BAR JOŠ 50 GODINA.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sve patriote ? Sve Allah, Selam alejk, dzuma, Bosna i Hercegovina pa Alija a sve go olos i lopov koji gleda samo kako ukrasti i od naroda i od drzave!
najgore je to sto su ovim ljudima roditelji vjerovatno lopovi, a i djecu su odgojili da budu lopovi, iz ove drzave treba ici sto prije i zasto Halilovic nije hapsio ? vec SIPA mora ? Zasto ?
BOJKOT!
Izgleda da ovi drugi ne umanjuju prihod ko ove budaleExluzivni restorani kafiči i prikaže dnevni promet 200 km??????????pa da košpice prodaje ajd inekako.
Akcija je ok, nije da nije. Međutim, da bi ove institucije sistema zaslužile moje poštovanje moraće malo da prohodaju i po Međugorju, dole se svake godine sjati turista kao na Jadranu a nešto čisto sumnjam da su njihove fiskalne kase kako treba, pod uslovom da ih uopšte i imaju!
Obratite PAŽNJU na ovu osobu: "RBiHseSEREnaRSiHBx93" Njegove poruke: -Izdrkani srbi spolno vam općim djecu i to prvo u shupak pa onda u usta da se zaslade....SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i posebno srpskoj prljavoj djeci koji misle da ta izdrkotina treba da postoji - SMRT zločinačkoj izdrkotini hzhbUzp i svim hrvatima, hrvaticama i posebno prljavoj hrvatskoj djeci koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
zaklopen
joj sad kad kafa skoci sa 3 na 9km
Zatoriti i izračunati koju su lovu sakrili in sve dok ne uplate posljedninfening nema otvaranja ni prenošenja nradnje na drugoga.
Ovi su bili nesto neposlusni pa nadrljali.taj program ima svaki granap.to je javna tajna i ona ptica na grani to zna
Kako radi Metropolis u SCCU?
Zao mi samo radnika koji ostadose bez posla
Ovo je smijesno, porezna udara samo po trokutu Sarajevo- Zenica-Tuzla i to sitne ribe. Politicare ne smije, njihova imovina je ko Kuran i Biblija, dakle ostaju kafane i buregdzinice da se sprovodi zakon. I dok se Bosnjacke firme zatvaraju neke druge se sire i gaze sve oko sebe... porazno za Bosnjake.
Ne laprdaj kad pojma nemas. Ovi privatnici sto pljackaju gradjane i nece da placaju porez, a ne placaju bog zna koliko ni radnike, imaju vise i skupljih auta u porodici nego sto ima Vlada sluzbenih.
Treba im finansijsku istragu sprovesti pa da se vidi da li su na prijavljeni promet mogli svi clanovi porodice vozati Porscheove i druga auta preko 100 000 KM, kao sto je slucaj sa sinom od Vatre. A bosnjo ce i dalje ici da placa 3 KM kafu kod osobe koja krade drzavu, samim tim i svakog gradjanina koji sjedi kod njega
Potpuna Podrska, sram neka ih bude Lopovluk se ne smije tolerisati!
SATRO PODJEBAVATEE NAS SARAJLIJE DA SMO SJEDILI , A SVI ZNAMO DA SU SJEDILI FGR ( FOCA GORAZDE ROGATICA) PA SE MALO NAKOTILO I ILIDZE I HRASNICE DA BUDU VIDJENI ;)
Ili laže porezna ili klix jer Metropolis uredno radi... Ja sad vidio :)