Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZNAM IH JA... ONAJ LIJEVO JE SKUTOR ONAJ DESNO JE ISTO SKUTOR
Ja: \"Dobar dan, je li policija?\" Dispečer: \"Da, kako Vam možemo pomoći?\" Ja: \"Zovem u vezi dvojice muškaraca koji su 21. novembra ukrali prijenosni računar u Ljubuškom. Vidio sam njihove fotografije na portalu klix.ba.\" Dispečer: \"Prepoznajete li kradljivce sa fotografija?\" Ja: \"Zato vas i zovem. Nažalost, nisu mi poznati.\"
Policija pomozite nama - da nije vlasnik restorana, da je \"običan smrtnik\" kao i mi , da li bi ste sada ovoliko tragali - rekli biste \"LJUDI AVION UKRADU, DA VAMA NE UKRADU LAPOTOP\", ovo vam je glavna parola. Nek\' vam je sretan posao, da ih nađete, da vas vlasnik pošteno i nagradi ;))
tata!
gotovina garant
to su sarajlije, stari je taxista sa standa preko puta hotela central, a ovo mu je sin
Svaka im cast. Znam ih al neces nikad znat ko su.
jesam dobro ispo mogu li dobiti slike hehe
Zdravko i Zoran mlađi ovaj je od sestre mu sin !
Ima li karti za koncert Kemala Montena?
škutoriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :-)
K L O C E V I HERCEGOVAČKI :pp
Dodik i onaj mali Tihic nema ko drugi bit...Policijo odmah hapsi nema greske sigurno !!
Je li ovo onaj Mup sto je ubicu Vedrana Puljica pustio na slobodu, fol pobjego im? Daj pomozite im ljudi, hahaha!
Sta svi kudite jadnu policiju jbt \"mi da im pomazemo, zar ne trebaju oni nama\" u svim normalnim drzavama policija pomaze gradjanima i gradjani policiji, ne kontam sta laprdate, ne branim policiju ali nisu svi drotovi svinje, velika vecina jeste, a poznajem ih dosta sto rade svoj posao\' kako treba i rizikuju svoje zivote za bijednih 1000 i kusur KM plate, postavite se u njihovu poziciju pa skontajte da li bi vi rizikovali vlastiti zivot radi tamo neke sitne pljacke od par stotina km, gdje vrlo lako moze past necija glava ako dodje do bliskog susreta obje strane, bavim se slicnim poslom i imam koliko losa iskustva sa policijom toliko i dobra, sinoc je tip opljackao pupmu oko 3 ujutro ja sam stigao za manje od minut, ali sam zatekao samo izbezumljene radnike, policija dolazi 30 sec poslije mene, a nakon 2 minute cujem na stanicu da je tip uhvacen 500 metara dalje, nadjen mu je gasni stoljpi i pare koje je klepio...
ovo su garantujem neki bosančerosi :)
Znam ih ja ko sebe dede mi mog al nema sanse da kazem! TO TOLIKO