Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa šta bi sinoć su bili na slučajevima X sve GPS motorole (ko zna se gdje je koja patrola dal u kafani ili u kanalu),kamere ovo ono a ono kanal majka.
odamh uzet vozacku. ko sto i oni nama uzimaju.
Inace su kod nas policajci spretni kao i njihove kolege sa GTA San Andreas.
jel im ko naplatio kaznu
@Jedan iz mase Neprilagodjena vožnja uslovima na cesti ahaaa
Ispo mu burek xD
Šta je ovo i policija počela barabirati.
Nama bi rekli ,, Neprilagodjena brzina uvjetima na cesti. A njima Pod nerazjasnjenim okolnostima sletili. Ispas ce krivi Vanzemaljci.
sakrio ga da moze radar postavit :D
Vozi me, baca me ko' benga po snijegu 😂
Tobejarabi
Tako je Roki nece tebi niko govorit gdje ces popravljat auto na kanalu. Nek si ga uredio roki. Nije to nista Roki da se to zalemit. Snimaj Dzurda ovo hahaha.
Ko zna imali i vozačku zna se kako oni polažu a zna se da i 90%policajaca vozi ne registrovana auta
ma kontrola pa se mislili malo bolje sakriti
Moguce da se nisu pridrzavali odredjene brzine 😂 tacno da ih nema trebalo bi ih izmislit
Malo se zalomilo...
Tipican razlog zasto se ne smiju kodarati policijske frekvencije. Narod ima pravo da zna kakvi su policajci i sta rade jer su javni sluzbenici koje placa javnost.