Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je marokanac pobjegao od rata. Čuo sam da je u Maroku rat već dvadesetak godina.
tenkjusister 😅 tenk tebe jarane,vrag vas odnio više
potražite ih na obližnjem semaforu sa maramicama u rukama
@Mojnemene1 vise nam i ne trebaju semafori, mogu migranti da regulisu saobracaj, ionako su na svakom semaforu 😂
Nema u svijetu da hodaju ljudi po državi da ne znaš ni ko su odakle su šta rade ovde prose prave probleme. U čemu je fpl pa država ništa ne poduzima
treba tuci stoku koji im daju novac. da im ne daju ne bi ni bili na semaforima i pred prodavnicama. maloprije u nedjaricima, na semaforu dva auta ispred mene, kroz prozor im daju novac. naravno da ce biti tu kad mogu zaraditi a nista ne raditi.
Pošto se zna da je marokanac odma deportacija u matičnu zemlju.
Inžinjeri.
Recite Marokancu da moze u EU,a mi ne mozemo🤣
Ovi migranti su dokaz da smo cirkus od države!
Migranti hodaju od kuće do kuće , zaustavljaju ljude po ulici i traže novac za hranu i što drugo , ispred tržnih centara prodaju jedu maramicu 100 puta i onda ih neko negdje vozi i sve to vide policajci koji poslije eto kao junaci ganjaju nekoga ko ih vozi. Pa bolje da ih neko odvozi da se ovdje ne lageruju imačemo sa njima problema.
@Brufen600mg zamisli kako je u njemackoj, francuskoj, holandiji, belgiji, britaniji, Skandinaviji. Dođe (doseli se) jedna arapska familija u x naselje gdje živi 'domaće' stanovnistvo nakon samo nekih pet godina, više pa skoro i nema domaćeg stanovnistva već arapi preuzmu totalno, bude ih preko 90% i stvore geto. Živa istina i to se dešava po citavom zapadu. Vidiš dvije arapkinje vode njih jedno 15'oro djece sve od bebe do pet šest godina starosti. To se kote ko pacovi.
Nemojte, oni su uredno pošli kod Džaferovića i Turkovićke po pasoše to su ugledni građani i novi SDA vršioci kriminalnih radnji
Zanimljivo kad se piše o zapadnim državama i kako 'tretiraju' njihove muslimane, ovi domaci muslimani pocnu da pljuju po zapadu kako su rasisti i fasisti i kako mrze muslimane, a istovremeno, oni sami pljuju njihovu braću muslimane non stop, i htjeli bi da odu odavde. Sto su bosnjaci najgluplja i najzatucanija tzv nacija na svijetu? Sto su tako glupi i kontradiktiorni u svemu?(pa čak i njihovom identitetu, ako ga i imaju?)
@gooUser1588529247-ja pljujem po takvima kao sto si ti, pacove jedan maloumni