Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da će tuzlanska policija naći staricu. Problem kod demencije je što osoba može biti bilo gdje, nikakvih pravila nema. Nadajmo se da Solak i njegovi heroji neće uzeti učešće u potrazi.
Djeci i mlađim osobama sa autizmom, starijim osobama sa demencijom ili Alzheimerovom bolešću bilo bi potrebno preko zdravstvenog osiguranja omogučiti GSM narukvice radi pračenja i izbjegavanja ovakvih situacija. Incijativa je postajala od strane roditelja djece sa autizmom, i roditelji su uradili cjelokupan projekat ali inicijativa je odbijena od strane kantonalne skupštine (prošli sastav) - samo da se zna ko i kako upravlja sa našim zajedničkim parama u budžetu.
Vjerovatno demencija. Imao sam dva slučaja u porodici i veoma je teška situacija. Samo molit se da ne padne i ne slomi nešto. Jer to kad se desi muke su. Nadam se da će je brzo naći.
pa tek je nestala, sabur. mozda otisla na kalemljenje kod zagondjije
udala se