Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I nije bilo oko 1:00, vec oko 13 sati!
Nebi vozao BMW da je prodavao ajvar i bestilj ....
imam prijatelja,prodaje samo krompir i vozi bmw 525 diesel e60 model 2005 godiste od 20 000 maraka..covjek non stop na njivi radi
To je ipak krompir, nije ajvar ... eeeeeee, de ba stipu .....
Jbm vam više KM ; BA ; GE; ĆE, ČE, DE ... Daj ime i prezime, šta štitite govna... '96 godište rastura drogu i nosa oružje. Daj ime da mu se nadodajem, majku im njihovu. Mi rat progurali, jedva živu glavu izvukli, borili se, izgubili sve, i zdravlje i živce i da me neki klinac dočeka na putu sa oružjem. Pu, jbm ti državu. Samo oružje, ubit đubre, i zakopat ga gdje.
pregazi ih niki
Reci to MUP-u, ne klixu.
onaj sinoć je najjači, dva stranca čekaju bus sa kilom horsa stranci nisu od ranije poznati policiji :D
a koji je bmw bio?onaj od 1000 maraka ili 100 000 ??
Koja 'slučajnost'.