Nakon što je ukrao automobil
0
Policija upucala Njegoša Purkovića
Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj te nakovo.
Samo da kazem da mi u fameliji smrdic volimo se zitigu. Zegamo se redovno a ja najvise volim djeci da pokazujem svoje udove i da se igraju sa njima. Takvi smo mi Smrdi - volimo unutarfamelijarno zeganje. Zivimo tako sto nam sincic ukrade pokoji autic pa se tako naFAKiramo. Rado bi cerka primila jedan bez kapice. Fala na ponudama.
Zašto nema protesta zbog ovog slučaja? Hm dvostruki aršini su na sceni.
Put mladih muslića... He, he \"bosansko\" Sarajevo
sarajevo-x.....molim da ukinete komentare \"tvrtka\"... hvala.
Ej , stani gdje nadje sarajevo-x audi 80 ?!? MOLIM VAS GDJE NADJOSTE AUDI 80 ?????, Vozio je a6 i sudario se sa a6 ?!? JAO ! Na ovom saraj-x rade talentovano glupi ljudi ...
hordama zla i svim onim koji ih na bilo koji nacin podrzavaju se slatko nayebem cjelokupne vamelije pogane. za vas male zelene je kriminalno djelo samo ako ga pocine nemuslimani. i kosto neko ranije rece, nece ova drzava jos dugo. jedva cekam da se napokon odvojimo od tumora koji se zove bosnjakistan.
Cudi me da je dozvoljeno komentarisanje ovog clanka koji ima sadrzinu koja je dusu dala za prepucavanje na nacionalnoj osnovi i sirenje mrznje, pa zar sarajevo-x.com nije dao zabranju komentiranja svih mogucih clanaka o incidentu koji se desio u Sirokom upravo iz tog razloga????????????
jao kuku lele, ne njegosaaaaaaaaaaaaaaaaa.... audi, audi, moj ti naudi !
onakav standard u genocidnom entitetu a oni dolaze u pederaciju krasti auta. pa jesu li gradjani genociditeta ikako upoznati sa time kakav im je standard ?
A tako, kad drotovi upucaju Srbina onda bravo, a kad upucaju huligana koji im pali kola onda kuku majko. E Bosno moja, raspasces se ti uskoro
Cekaj, kako to pa ne podrzavate Policiju u Sirokom Brijegu kada se obracunava sa kriminalcima? Moozda zato sto su ti kriminalci muslimani? Ne sekiraj se stoko lojava, ova nakarade od drzave nece jos dugo!
Sisla mecka u grad.
prvo i osnovno nije bio Audi 80,nego su ukrali Audi A6 tamno plavi i sa njim se sudarili na raskrsnici sa Audijem A6 bordo boje cccc i ovi novinari svasta pisu,u ovoj drzavi niko nista ne radi!
Bojkot svih kretena koji bojkotuju proizvode iz Sirokog Brijega!