Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako se ispostavi da je on odma ime i prezime objavit nema inicijala nek narod zna da. ga iubjegava
Almer Inajetović
Nusrete… nije meDŽutim, nego međutim ! Uvijek je polupismeni bio gori od nepismenog!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Inicijali A.I. mi bacaju ni na kog drugog do Almera Inajetovica, poznatog sarajevskog kamatara.
Nema lika da nije pucao na onog Almera i niko da ga rokne, kao macka je
Bacač bombi gdje stigne
puno ostriji zakon je u RS
Ja sad mogu popiti kafu sa ovim sto baca bombe,niti ce mi covjek baciti bombu,nego ce da me ispostuje?A Zasto?Zato sto mu nisam nista uradio i nema razloga da meni bombu baci.Nemoj ,pa se ne boj.Pametnom dosta.
zato sto nemas para
Joj ovih "godfathera" u pokusaju pun grad, spalit vas treba
Amar Imamovic
Ipak policija radi svoj posao ali i momci koji su mozda potencijalna meta. Sigurnost u drzavi i kantonu se mora dizati na veci nivo. Svaki grsdjanin i svaka firma se mora osjecati zasticeno ali, isto tako svaki pojedinac mora kao primjer drugima da odgovara za sve one pokusaje zastrasivanja, reketiranja ili neceg drugog. Nije ovo divlji zapad niti je ovo devedeseta ove metode su prevaziđene i za narod i za policiju.
Bravo policijo. Svaka čast!!!
Ne samo zatvorska kazna, vec da plati i materijalnu ostetu svima. Ne bi mu poslije palo na pamet, ni njemu ni bilo kome drugom.
Goran memija odma se objavi niza sta, ovom mafijasu stite ime
Ne vjerujem da ce ga uskoro pustiti, jer i policija suradjuje sa tom firmom, koja je bila meta napada.
clan lokalne biblioteke
e da je titina milicija, ne bi on vise imao cime baciti trecu
E da mu danas tako urade, sutra bi odmah narod proteste organizovao, uz pricu kako ima sud pa nek mu sudi i kako nikog ne treba tuci...
policija kaze mi uhapsimo ali tuzioci i sudije pustaju, prvo, to prvo nije istina a i da jeste pa pocnite hapsiti malo tuzioce i sudije ako su oni problem.policija samo dokumentuje, isto doktori, samo se papirologijom bave a ne lijece ljude...
Cestitke policiji.