Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam ni zašto hapse ove ljude. Frajer je prije pet godina pokušao ubiti dva zaštitara, a i dalje je očito na slobodi. Treba nama neko hrabar u policiji ko će napraviti odred poslije kojeg nema drugog hapšenja.
Najbolja resocijalizacija i preventiva je kad ga osudi kako treba. Vidio bi
Zena je prijavljivala prijetnje policiji . Nasa policija to tek ozbiljno shvati kad neko bude upucan . E onda prihvate ozbiljno prijetnje.
Vobjek nije psihiicki dobar..znam ga ja,puko zadnjih 10-tak godina.. Rat,cuga i gudrovina todzaci i dobijes ovo - na zalost bolest ne bira!
Je li ovaj na slici uhapsen ili je dosao na sastanak u pratnji zastitara?
KLASICNI iskompleksirani narkomancic koji ce biti pusten cim da izjavu i sta treba zena da se osvrce hoce je opet ovako sacekati i upcati jbg kako god ovdje nisi zasticen ni po kojem osnovu osim ako ko godpodja Ajla ne uzmes pistolj i majmunu pokazes ko je mangup saspes mu u koljena da plese ko Travolta
Kada se udje na FB i pogleda profil uhapsenog, jasno se moze doci do zakljucka da se radi o klosaru i narkomanu.
Da nije focak ili sandzaklija? Ili je pak rodjeni sarjelija -.-
Hebem djecu nerodjenu i sestre #klixnovinarima koji ljece komplekse na brisanju komentara. Jos jednom od srca mamu vam mrtvu rahmetli usta
Bulevar se bavi Bosnjacima a jucer mu neki tamo Srbin prerezao sam sebi vrat u sudnici u Beogradu. Kad ne mogu da kolju nesrbe u ratu onda samima sebi sjeku vratove, zar ne Bulevar. Da ne kazem da vam je onaj ubica Brisa Tatona navijaca Toulousea, sto je vodio navijace Partizana roknut nakon sto je zavrsio sa treningom. U Krnjoj Srbiji bez Kosova stanje redovno
bravo za policiju 💪💪💪👏👏👏
znate pjesmu, ranila me jedna ženaaaa, ranila za sva vremena
Znači da i ona ima aferima čim neće da sarađuje
SITUACIJA U KS NIKAD NIJE BILA GORA. MOZE SE POREFLDITI SA RATNOM SITUACIJOM. MEKSIKO SE STIDI. NAROD TREBA IZACI NA ULICE I TRAZITI OSTAVKU MINISTRA ILI JOS BOLJE KOMPLET VLADE KS KOJIJ JE JEDINI POSO POKUSATI SRUSITI SEBIJU.
@Aliibaba-pisi malim slovima ako ih znas (mada sumLjam)
Pa ko je pita hoce li da saradjuje,ako nece treba ih zajedno u celiju staviti..
NE TRAZI 6-orka VANREDNU SJEDNICU RADI SIGURNOSNE SITUACIJE U GRADU. LJUDI GINU KO U RATU.NE MOZES PROZOR OTVORUTI OD DILERA KRIMINALACA REKETASA PLJACKASA I UBICA. ALI TO SU KONJAKOVICEVI KAKO IH ON NAZIVA MANGUPI. A MINISTAR KATICA VIDI RJESENJE DA SVI GRAĐANI NOSE ORUZJE. KONJAKOVICU JE JEDINI CILJ OSVETA SEBIJI. KOJA JE UVELA RED RAD DISCIPLINU I DOBRE PLATE NA KCUS.
@Aliibaba izadji iz SDA guzice botu jedan