Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dojava rodijak, neko ih dobro sjebo garant svasta prodavali
u ovaj spid ubace siporeksa, brasna, mlijeka i 10 vrsta tableta... od 5 kg naprave 100kg i onda truju raju... zato sam i presto cerat... poceram kad neko ponudi a ne prodaje ;)
KIad b ove dilere putili da rade i da plačju penziono i zdravstveno penzioni fond bi se povečo 100% a ispunio bi Bakir cifru od 100.000 zapopslenih.
Nista, posto su od ranije poznati... Pustite ih i ovaj put kao i prosli 😉
Bravo za policiju samo hapsi te sto truju i puno ime i prezime da se zna
Vuku fasadu
NEKONTAM STA JE CUDNO KAD SVAKA MAHALA IMA 16 DILERA
Sta da kažem steta izgleda friska roba😂😂😂
A sto su se uzjebali ovi narkosi
Uhapšene osobe bit će kriminalistički obrađene u službenim prostorijama Federalne uprave policije te će se u zakonskom roku predati uz Izvještaj o počinjenom krvičnom djelu na daljnju nadležnost Kantonalnom tužilaštvu Kantona Sarajevo.------> dodatno upoznavanje moze da pocne :)
Trose budzet bezveze da ih obradjuju a pustice ih svakako.
Ne zove se dzaba smece u slengu, izmijesali boga oca
Ma ko to meni poznat, ko to meni poznat ?
Naslov je dobar OD RANIJE POZNATI kome meni?
Sve se nema a kinez se nosa za slikanje....... ja ja-.......
gospodine policajac, ugasite watermark na vasem novom telefonu
Da se pohvali koji telefon ima
Iz keca u kec 😂😂😂😂😂😂