Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim policiju RS i ZandarmerijuRS da se vise ne blamiraju sa ovim akcijama i kobnim nazivima...Bolje neka ostanu kod kuce i neka leze.Oni kao nesto traze a nikada nista ne nadju.Stalno prave neke akcije a sve vise droge i dilera!!!
,,Otpoceli opseznu akciju kobnog naziva ,,Kavez" na suzbijanju proizvodnje i prometa opojne droge"!REZULTAT,,pronašli i zaplijenili određene predmete koje se dovode u vezu s ovim krivičnim djelima. Tom prilikom pronađeno je naoružanje i municija kao i novac"...Sramota da niste ni 1gram nasli.Milsim da vi platu ne bi trebali ovaj mjesec dobiti!Kakav debakl...
@gooUser1577704443 kobni naziv ????
Sve vise mladih dilera konkurusu za uhljebljenja u policije. Kazu lakse je dilati.
Cuj Doboj, pa dole su koliko ja znam sve neka fina raja, umjetnici i akademski obrazovani ljudi koji vode prijeklom sa planine Ozren.
Jebote pa ovolike Droge se ni u Frankfurtu ne valja? Dali je ovo realno vise? Ko toliko smrce po Balkanu? Dali je to moguce?
Koga god uhapse u manjem BiH entitetu, ne mogu pogriješiti!
U novcima samo 1.500 KM !!! Da su otišli na pravu ADRESU kod onog Milorada D. mislili bi da su ušli u BANKU !!!
Udajem se za Srbina Arkan skupa sa svojim sinom moze da mi p.u.s.i...............
Nebi nista imala protiv da me ova policija s.i.l.u.j.e. haman platila bi hin.
JeL pocela sa radom u Kantonu Sarajevo Arapska policija ......شرطة ........
Srbi su vrištali
Hapsi milicijo !
Jesu zaj. ovi policajci lafcine oslobodice cjelu Bosnu i Hercewgovinu !!!!