Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj bolesnih komentara jbt! Ali nista novo ni cudno za klix, sve neke BOTINE sto laju jedni na druge, a ustvari ste potpuno isti, i jedni i drugi i treci, treba vas u rezervate strpat, pa da se koljete medjusobno, i napravit zid od kilometar visine, da slucajno neki PRIMAT ne bi uspio da izadje iz svog prirodnog stanista.
Starino sto bas baliju...sto ne rani cetnika ha ha h
Skontaj paćeničkih komentara, a čovjek koji je pucao se zove Mehmed...
Garant je dedo htio da zastiti sebe i svoju imovinu, u zadnje vrijeme je sve ucestalije da se penzioneri kidnapuju, pljackaju im se kuce, presrecu se na ulicama i otimaju im se novcanici...
Kula Grad, 100% muslimansko selo. U pravu si, kod smrdonja stanje redovno.
Nista neobicno za Republiku Smrdsku i genocidase
Mi smo Srbi! Najludji smi najaci!!!!!
U Mad-landu stanje nepromijenjeno.
Matoriiiii
Kod Smrdonja stanje redovno
Bas srpsko ludilo,ti stari ljudi su poceli biti gori od lopova,a i svaki ima pistolj u kuci to im dodje tek kao 1L rakije (normala)
Znači, Memed P. prešao u Srbe?
Incident se dogodio slučajno bez namjere da mladić bude povrijeđen i to prilikom proslave praznika Kurban Bajrama. Do ranjavanja je došlo kada je Mehmed spuštao ruku nakon što je pucao u vazduh i tom prilikom ranio mladića.
Ma ja,kad je pizdarija obavezno džoja neki Mujo il Meho.Kod Srba inače svaki drugi je Tesla a svaki četvrti Pupin.☺