Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Steta ukinuli vjesanje. Prokleta Evropska konvencija o ljudskim pravima
Muha se okrece u mezaru...sta nam rade
dođe roditelj kupi kompjuter pa kaže vidi umene mali razvaljuje na kompjuteru... ma sta će mu kompjuter kupi mu TRAKTOR nek brazda povazdan...
Vjerovatno su pohadjali Kacavendinu skolu 😕
Jadan si i ti i to tvoje ime
Bolesna ološ stari kenjci treba to pobiti a nije mi jasno ni šta ta djeca rade slikaju se gologuzi dopisuju se šalju slike i to treba izdegeničiti i roditelje kazniti nisu ni oni nevini
Strašno.
Objavite puna imena i prezimena gamadima bolesnim..Nije metak skup.
Vidi pedofila sto brinu da se zadovolji nacionalni kljuc. Lijepo od njihA, bar ne mozemo da generalisemo u komentarima.
I ovi skreću s teme “respiratori”!
Roditelji, ne kupovati telefone djeci dok ne krenu u srednju školu. Možete im kupiti iPad da slušaju muziku. Računare ograničiti gdje ne mogu pristupiti društvenim mrežama. Ne treba im prije 15-te godine ni Instagram, ni Facebook, Tik Tok, YouTube, Snapchat. Absolutno ništa. Redovno pregledajte historiju, ne treba im privatnost prije 15-te godine.
Kad krenu u srednju školu valjda mogu razmišljati za sebe i biti pametniji. Razgovarajte sa njima otvoreno i upoznajte ih sa opasnostima. YouTube od ukupno svih gledatelja ima najviše djece. Taj sadržaj namijenjen najmlađim često je infilitriran neprikladnim sadržajem koji ih može istraumirati.
@stfu hajd se ti prihvati krpe i napravi rucak, ta ista djeca gledaju vrsnjacko nasilje, gledaju nepravdu u skolama, slusaju vas kako se raspravljate i pricate o politici i gleda kako konzumirate poroke. Citav youtube je za sve to mila majka. Dijete nauci kako da se zastiti na internetu a ne da mu ga zabranjujes.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ah neeeee ...gdje su oni sto kazu da djeciju pornografiju i pedofile ima samo zapad...
Kastrirat