Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
podrska za Zagu Waldeza
lako je tuđim kurcem gloginje mlatit...sta vi mislite da ce policajci napravit saltu i tokom koluta naprijed ispalit 2 metka, jedan glava drugi srce..to samo moze Bruce Willis...dobra je nasa policija KAKVI SMO MI!!!
djeca puno filmove gledaju...
Ovo je malo cudno, vidjeli ga naoruzanog i u bjekstvu im ostetio vozilo, kako je uspio doci do vozila upaliti ga i pobjeci???? Ili nepotpune informacije nam daju???
Murijaci nesposobni ko nake babe..
Nema policajca lakseg od sto kila. Jedu,,haram,,. A bjegunac ce sam doci.😋
Zovite SIPA-u, niste vi u stanju da od trbušina trčite i hvatate bjegunca. Može li se vozati u novim vozilima koje su vam građani kupili i može li se primati mito i jesti masne bureke. Kokošari obični.
da trče za njim? A i ti su budala neka...
Uhvatili ga i pobjegao im... pa to je gorila ...ili su ga žene lišile slobode... :)
Mole se građani da pomognu prilikom hapšenja ili lociranja bjegunca :-D
Pa recite nam puno ime i prezime ako ga vidimo da javimo