Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da su nemoćni kad rade sa njima. Ukradu ti auto. Prijaviš policiji krađu i ostaviš broj telefona i lopovi te za pola sata zovu na taj broj i traže otkupninu. Kako?
Živa istina! čovjeku ukradu auto, on kupi novi SIM i nazove policuju i samo njima ostavi (novi) broj tel. i gle čuda, lopov ga zove upravo na novi broj. policija je automafija eto kako
Meni su ukrali auto pod video nadzorom. Policija zna lopove (poznati od ranije) a ne smiju da reaguju. Kasnije me zovu da odkupim svoje auto te ako to ne učinim past će mrtva glava. Na to sve policija kaže (naravno neformalno-plati bolje je) i šta onda da očekujemo drugo nego da automafija se širi. Žalosno :-(
Policija nije nemoćna, dapače, ona je veoma moćna. Ona radi u talu sa lopovima, to je jedna dobro uvezana šema. Svi kojima je ukraden automobil to znaju i kako stvari tamo funkcionišu. Čast pojedincima,većina policije je korumpirana i debelo u kriminalu.
Za 180 dana ukradeno 623 auta.To je oko 3.5 auta u prosjeku dnevno.Pa ti skontaj koje su tu pare.
Nisu to neke pare!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
neka policija "pretrese"svoje redove prvo....
Bila je mocna da tuce 7.februara svoj gladan narod.
Automafijaški klanovi, bez obzira iz kojeg dijela regiona dolaze, imaju dobru saradnju.... sa policijom svih nivo :D Spominjete visokosofisticiranom opremu :) pa imaju i nasi drotovi, al nece da je koriste. samo preko mob operatera mozete da pohvatate 90% tih koji kradu. Treba fino napraviti auto bombu i kad ti neko ukrade auto fino je aktiviras.
Policij u Federaciji je nemoćna za bilo šta!
Citajuci komentare, da se zakljuciti da velika vecina gradjana smatra da je policija upletena u kriminal Policija i sudstvo su najvaznije poluge drzavne vlasti, i oni bi trebali biti servis gradjana. Medjutim gotovo svi ozbiljni komentari se svode na tome, da gradjani osjecaju ne sigurnost sebe i svoje imovine.Ovo je veoma zabrinjavajuce. Mislim da politicari ne bi trebali obecavati neke nemoguce stavri,vec da dovedu u red policiju i sudstvo, tako da gradjani imaju poverenje u njih i osjecaju sigurnost. Izajvom da je policija "nemocna" salje se veoma los signal stanovnistu,to znaci da su kriminalci jaci od drzave i da stanovnistvo zivi u strahu od njih.
kako će bit, ukrades u sarajevu, odes u tuzli i mjesec dana treba da se policijske organizacije ussaglase... bh treba da ima tri policije RS, FBIH i Sipu
Nemocni su oni i u drugim stvarima da ne bude da je to samo automafija!
Mozda ce se vise ukljuciti kad nekoga od "mafijasa" ohladimo na parkingu!
Policija,tužilaštvo i sud,to su najveći problemi u našoj državi a ne političari,zato ništa ne funkioniše,ustvari funkcioniše za lopove jer ih niko ne hapsi nit kažnjava nego s njima djeli fifty fifty od plijena i plus imaju zaštitu a pošteni građani su državni neprijatelji..
nisu nemocni nego saradjuju .
A joooj vidi rekla,e SDA hahahaha citava naslovna
sta tebe pere ?
onaj gumigeling odozgo sto dode dole s lijeve strane desno sto se stavlja e sad jeli ide on na onu
Automafija u BIH nemoćna protiv policije.... E to je vijest, a ovako...
Policija u Federaciji BiH nemoćna protiv SVEGA I SVACEGA !
cuke su za sve krive!
Pokrenimo peticiju "POLICIJU U ZATVOR"!