Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teroristi su malo dalje, neka ih traze po Osmacima, Sekovicima, Milicima, Zvorniku
takodje po romaniji koji paradariraju redovno
11.02.2011. u 10:55 http://www.youtube.com/watch ?v=gl3pWNBt7Rk&feature=p layer_embedded
Otac Mehe i Mustafe, Ibrahim Đedović, rekao je banjalučkim Nezavisnim novinama kako je z. grožen onim što se dogodilo. Uletjeli su u kuću specijalci kao da smo najveći kriminalci. Ja lično, a i moji sinovi nikad u životu nismo imali ni jedan jedini incident s policijom. Kazali su nam da su krenuli po anonimnoj dojavi da smo pripremali t. e. roristički napad, rekao je u telefonskoj izjavi Ibrahim Đedović.- Ja i moji sinovi imamo brade, ali to nije grijeh. Valjda ne moraš odmah biti sumnjiv ako imaš bradu i musliman si, rekao je Ibrahim Đedović dodavši da je prilikom upada specijalaca njegova supruga izgubila svijest od šoka. Iz Tužiteljstva BiH su naveli da su pripadnici državne policije tijekom akcije izvršili pretres više objekata koje koriste osobe za koje postoje saznanja da su bliske „vehabijskom“ i selefijskom pokretu te da se \"dovode u svezu s osobama koje su pripremale izvršenje t. erorističkih aktivnosti\".
Nakon višesatnog i. spitivanja, Samir Šehić je pušten kući, jer nije bilo nikakvih dokaza za njegovo zadržavanje.U isto vrijeme, p. olicajci su blokirali kalesijsko naselje Brda i izvršili pretres kuće Mehe i Mustafe Đedovića. Tom prilikom su z. aplijenili računalo, audio kasete i mobilni telefon.
Nekoliko desetina do z. uba n.aoružanih s. pecijalaca SIPA-e blokiralo je prilaze i provalilo u stan Samira Šehića, stopostotnog r. atnog i. nvalida, koji je i. zgubio r. uku za vrijeme r. ata u BiH .
e moj pasa pa gdje se to djeli, ajd nadji nekoga ko to dobiva , pusti se prica rekla kazala. bavi se cinjenicama.
Ma moze i u brasnu,samo :/ koji je moj zadatak ?
Možeš, a možel u brašnu? :)
Mogul i ja sa tom bracom,pod uslovom da bez brade i kratkih pantalona primam mjesecni dohodak????
samo za NO NO, ili si idiot ili neupucen, kada tako nesto komentarises, SIPA je do sada uhapsila preko 200 ratnih zlocinaca, a doci ce i na tebe red, samo sto ti to neces znati,, do tada uživaj....
Rodjeni sam Sarajlija, ali kad vidim ove nazovi \'bosnjake\'\' kako komentarisu, kako prozivaju, pozelim sto sam rodjen ovdje, toliko primitivni, jadni, pateticni, tako dalje i tako dalje. Zaboravlja te koste, zaboravlja te pred koga ce te izaci kad odete pod zemlju. A eto vama SIPE, sutra kad se zapuca nek vas ona brani ;). A ovi sto kazu da treba protjerat SELEFIJE, 95 % tih selefija su rodjeni bosnaci, djeca rodjena u bosni, djeca koja su rat provela u podrumu i slicno. Problem je sto se drze izvornog islama. E moj glupi bosnjo, ne gine ti opet 1992 i nova sebrenica. Jadno Jadno Jadno !
meni su dobri ovi iz SIPE (kad su u uniformi :)
MA nijeeeeeeeeee ! to su oni sami sebe pobili , klali , silovali itd !! Svakom tagutu dodje kraj pa ce i ovom .
ma ovo je samo taktika..ovi su vjerovatno pošli do Karakaja kod Zvornika gdje su četnnici ub.il.i 400 BOŠNJAČKIH muškaraca iz sela Đulići 1992g..
evo jedan da se malo ovi četnicci iz SIPE opuste ljuljaj gara ti ne žali tijela nek se trese Kalesija cijela http://www.youtube.com/watch?v=qp7jvTHgdDY
Jesu, jesu vehabije su prava nevinasca, na ranu da ih stavis ccc Ko god ih podrzava, dabogda mu u kuci sefovali...