Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sarajevotaksi je predložio rješenje rješenje da startna cijena bude 15 KM, a da voze samo po ravnom, kad je sunčano i nema gužve
lopta se bolje kotrljala jer je bošnjak šuta :D
Hahahahh e cestitam nasmija me fino :D
Ovim je Beko rijesio stambeno pitanje a imat ce i tri obroka dnevno. A naci ce se tu i koji novi prijatelj. Svaka cast Beko, pametan si pravo!
E Besime da si uzeo novac od Gasija ne bi ti niko oduzeo stan, ostao bi u tvom vlasnistvu!
jedino ocaj dovodi pojedinca do ovakvih tragicnih dogadjaja. trebaju upotrebiti sve snage da pronadju jadnog covjeka jer u kakvom je stanju moze se desiti da i sebi naskodi.
kuda vodi ovaj svijet nemozes vise ni svoju privatnu imovinu da zapalis
traži traži pa ćeš naći
HasečiČa?? ? Ko vam lektoriše tekstove?
"Clanovi Sarajevotaxija su odmah po saznaju da mu je izgorio stan otisli na njegovu adresu..." WTF hahahahah lik sebi raznio stan i ovi otisli da ga traze tamo. Ovdje niko nije normalan vise.
Iz ovog naslova mozemo zakljuciti da je gospodin Besim izgorio u pozaru i da ga policija trazi. Bravo novinari! :D
pa neka ga pozovu preko taksi radijo stanice???
U pravu je covjek. Neko u dogovoru sa bankom hoce jeftin stan na cvili, pa pronasli njega u bazi i hajmo Beko ti vani a oni da pazare. Da je stan negdje na periferiji ne bi ga dirali. Ovo je samo pocetak.
Kakva teorija jbt,da ti ne pišeš slučajno scenarije za krim filmove???
Ha jbg. kad ti trebaju pare svi trce u banke jer je to jedino mjesto koje ti moze rijesiti neke stvari. Kada dobijas pare, uljudno se zahvalis i sav si sretan, a kada krenu dolaziti rate onda nema gorih od njih i najvise ih mrzis. Sta ce vas drzava zastiti? Pare smo mi uzeli i mi ih moramo vratiti ili ce ti banka uzeti svoje na ovaj ili na onaj nacin.
to bivsim komunjarama tesko ulazi u glavu.
Ovo je tek početak belaja između stranaka banka -dužnikRate su premašile plata i ljudi nemaju od čega više plačati rate.
ne sikiram Taxo je to sjebace on njih
ne sikiram Taxo je to sjebace on njih
Beko narod je uz tebe! Banke nam dušu uzimaju