Tužilaštvo se uključilo u slučaj
0
Policija traga za ubicom psa na Dobrinji
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji su samo supci ovi iz nase vlasti..prvo puste djukele da se namnoze i lutaju po ulicama..nakon toga ti isti psi cak pocnu i napadati djecu po parkovima i nista..medjutim kad gradjani preuzmu stvar u svoje ruke jer ocito vlast nije sposobna, onda nesh d.r.k.a.j.u. k.u.r.a.c. sa nekim tuzbama i procesuiranjima.. Umjesto sto trosite pare na beskorisne autopsije i procesuiranja da ste trosili u prihvatilista za pse ovih s.r.a.nj.a. nebi ni bilo.
oj braco mila cim se oni bave, pa ja to je vaznije, a kradje, pljacke i ostalo to je postalo hobi..
Tako i treba..... malo im pucnjeve i ubistava pa se na jadne zivotinje okomili. Ako ovo prodje nekaznjeno sutra ce svi nositi pistolje i pucati kad im bude ceif!
Predlažem da se uključi i interpol i sve raspoložive snage.
ko da nemaju pametnija posla vala...ispadoše psi preći od sirotinje. obraća li iko pažnju na ljude koji se smrzavaju i prose? dosta više priče o psima...
Jeste, uredu je da ovo policija uradi i da se nađe ubi.c.a. Sve bi to bilo super, marketinški, da policija radi savjesno i svoje druge poslove, npr. da pronađu u.bi.cu nekog čovjeka, lopova itd. Ako rade svoj posao neka rade sve kako treba. Iz koje je st.r.an.ke bio ovaj u.bi.je.ni pas ?! To možda može utjecati na rezultate istrage.
Pomozi mi suzo daj mi malo snage da prebolim oci meni tako drage Kani suzo izdajice kani sto si stala kani suzo pa mu kazi zbog koga si pala Nocas nema kisa da lice orose nocas moje suze kisama prkose
Radovan original iz mlađih dana
mog dedu neki dan napale na dobrinji 1 džukele, da sam tu bio vjerovatno bi ih i ja ubio
Slobono tog četu roknite i bacite u kontejner
Ovaj Dodik pravi če.to!
Haha cuj traga ... treba ih sviju smakniti i one iz udruzenja miau vau ili kako vec !
i ja bi ga ubio..ne samo jednog nego sve po gradu dzukele od kojih se ne moze proci gradom.
Hoce li mu to policija uruciti nagradu za dobro djelo?
dzukele skloniti s ulica! znaci dzukele a ne ljude!!!!!!!!!!!!