Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gasi komntare za ovakve slucajeve, kako vas nije stid.
ove sa maramama su najgore...kad jednom osjete tudju kitu naskacu kao lude....tako je i ova zalutala....a sad lafo oteta...ma nemoj?
Nadam se da ce je naci zivu i zdravu . Zena je bolesna ,mozda je stvarno neko oteo ,a opet mozda je sve umislila u svakom slucaju nek se ljepo zavrsi.
Sve mutno ...
Da ima mozga sutio bi,ne bi brukao sebe i djecu. Nije ona luda,vec njega pravi budalom. Nestajala dva puta,kada se vrati onda se napravi luda da prokrije sto je radila. Kome je interesantna seljanka da bi je oteo. Sarajevo puno zena da biras,a ne tamo neku seljanku da otimas,glupost!
Alzina i Hadin, katastrofa u najavi...
Kakav si ti muškarac kad ne možeš ugasiti Fb i Internet? Puu
udata je ona majkoooooo
Nadam se da ce žena biti pronađena živa i zdrava. Klix, komentari u vezi s ovim člankom ne bi trebali uopće biti dozvoljeni.
otisla hasima trazit
za ovakve tekstove iskljucite komentare,
Zasto? Sta ima trazit po FB aj ne seri. Udala se treba privremeno.
Eno je na lasvanskoj petlji s nekim tipom u passatu pijacaru, laze da je u SA!
Sad sve pjeva "a da me vidi baaaboooo"!
Trokutistanska posla!
ON JE NJU SINKO UBIO...NE BI ME IZNENADILO!
mala ti ćuna Hadide ..to je razlog