Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovićevi promicatelji ...
@Ramovich ... bolji od bakirovih promocitelja, znamo čega.
@Ramovich A gdje su sad HORDE ZLA, KOJE SU GOVORILI KAKO KAMENJARSKI SRBI NE SMIJU IZACI IZ NJIHOVOG BRLOGA. A GDJE SU TI RODJENI, KOJI SU REKLI KAKO ONI NE SMIJU PRECI NA LIJEVU OBALU.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
udri stoku!
https://www.youtube.com/watch?v=acpGc9yptoc OVO SU NAVIJACI !!!
@FlavorPlus1 ... ovi su plemićke krvi dok je stoka u rezervatu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sa Gradaca bijele kule Zmaja od Bosneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Kodeks navijaca je samo na sake, djaba siroka ramena kad su muda malena...
Pocela sezona lova
Oni su ovo ponijeli za svaki slucaj ako se sretu sa bilo kojom navijackom skupinom.Bio je takav slucaj prije 4 ili 5 god.Gotovo da nista tada nije objavljeno jer su se sreli na nekom lokalnom putu .na nekoj livadi.😥
Ostaviti ih 7 dana, besplatan odmor... Isto tako, poslati svim navijačima fotke odmora na nepoznatoj plaži. Obavijestiti sve navijačke skupine ŠTO IH ČEKA AKO POĐU NA NEKU UTAKMICU. BRAVO POLICIJO,, SVE SE MOŽE KAD SE HOĆE....
Aaaaa.stoke bez repa ! Od kad se to palicama navija za svoj klub ? Da ih sve izvrnes naopako ne bi ispalo 70 maraka ali zato imaju 70 palica.Je li taj sofer corav ? Zna li sta vozi ?
Akcija pod kodnim nazivom "MOTKA" uspijesno propala !
Poredali ih po travi ko auta na kongresu SDA 😂
@PopisajNatoDRY a od koga su se branili? Zar nisu krenuli na gostovanje? Mozda je dosta bilo da se samo navijaci Sarajevskih klubova kontrolisu ? Branili ste se u Sirokom kada ste ubili nevinog mladica?!?!? Je li to ta odbrana o kojoj pricas?
Drugi mediji su objavili da je policija pretresala navijače i Zrinjskog i Veleža. Ali Kliks servira informacije kako on želi.
kite na panj ... palicama po straznjici al mogubse ponuniti oni lgbt organizatori.. ma samo udri ko god da je.. kakve to ima veze sa nogometom i navijanjem ..to je divljastvo
Udri stoku, bijednu ustašku, pucajte im u potiljke braćo policijajci!
Sjetih se onog snimka s Grbavice kad spacijalac mlati navijaca mislim da je Zrinjski bio...najjaci lik iz publike s glasnim povicima... Udrigaaaaa... Udrigaaaaaa......hahahahahah
@Denismicko niko ga ne bi ni pogledao ružno da nije grupa od 40 debila stala tako formirajući slovo U ;) inače sam protiv represije al te batine su tad ti momci i zaslužili.
hahah jao navijaca i smijeha
Ja mangupa i govana hahahaha