Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveća kriminalna grupa koja pljačka širom BiH su ova ghovna na vlasti
Tik Tak...
Ali ta govna narod voli i zeli ih i dalje.
napokon, sad ce vidjeti kako je biti 2 dana u zatvoru :)... pa da vidimo hoce li ce nastaviti baviti kriminalom u petak kad budu slobodni :)
uhapsen i poznati kriminalac poznat po nadimku Hošaf
Po naslovu sam mislio fadilovu grupu razbila policija
jeli SDA
Ma ja samo sicu hapsite bravo
Poslovni subjekt, objekt, ili entited je otuđen dečkoo. Ono se otuđuje ko gljive poslje kiše ili ko mačke u februaru kad mauču mauuu mauuu. Mačke su nešto veoma aktivne bile posljednjeg februara. Mišovima prijeti istrebljenje.
Tik Tak...
Hapsi govna, prebijaj, zatvaraj !
Ja konto u vladu upali xD
Samo pogledajte live style na instagramu, i ne morate dalje. Uporedite auta, robu, trpezu exkluzivne destinacije s redovnim mjesecnim prilivima i sve vam je jasno. Ko sta radi i kako radi.
Doslo vrijeme za prinovu
Sad ce podobni preuzeti taj posao
Bome Čampi od kako.ga je Dino primio se razletio. Ko svaka mlada kad tek prime u kucu. Vamo mu Sebija nije dala da radi svoj poso, za sta je bio placen. Nije se mogo fokusirati, razvod, imovina, miraz.. Let's gp Čamp !!💪🏻😁😁
Kada ce da razbiju kriminalnu organizaciju sda
Tik Tak...