Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne moze niko protiv sistema, to mora biti jasno svima. Ako je vec halalio svoj zivot (kao sto kaze) jedino rjesenje je metak za sina ubice (ako vec zna ko je) pa da taj neko osjeti sta je bol gubitka vladtitog djeteta.
meni je malo čudno da se niko iz državnih institucija sigurnosti ne oglašava?
državni teror na sceni
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Inkvizicija je nula… naspram onog na sta je temperamentni i zguljeni genocidas spreman da uradi
Šutimo ovce jedne, to najbolje i znamo. Nema ovdje religije, nema ovdje etničke pripadnosti. Samo mu muuuu, dok i po vašu djecu ne dođu.
Srbi gdje vam je iščezno partizanski duh ,osto samo četnički.
Ovi će pohapsit RS komletan
CRKNI SRPSKA, K'O TE JEBBE! ŽIVILA REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA!
Ja bi' želi'o da ti Srpska nestaneš Ja bi' želi'o da se vi Turci pravoslavne vjere rokate međusobno Ja bi' želi'o da bude Republika Bosna i Hercegovina!
Jugoba*ijandurine se satrase od sikiracije zbog davora i ostalih srpskih separatista sto masu zastavama srbije,ovaj fenomen se vidja jednom u 4000 godina...
Eto huskali narod protiv vlasti, kad je stani pani svi se razbezali kao zecevi, onaj se cak javlja iz britanske ambasade! Pa ne vodi se tako narod Davore.