Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan je decko Sisic ako se ne varam nestao prije 15 dana, drugi je danas nadjen ovaj djed od 82 godine koji se nije vratio kuci a treci u Bosni bi trebao biti iz saobracajne nesrece iz Lasve. Za sve tri osobe osim dide se tragalo vec suze vrijeme. Neko je jucer policiju i SPJ i sve ekipe sa camcima natjerao napolje da preoru teren sto znaci da se sve moze kad se hoce.
Boze sacuvaj ...svasta...
Pita li se iko sta,se desilo sa tim ljudima ,odjednom nestali ,nisu cista posla,sterini ljudi garant narkomani ih upratili
Imam osjecaj da ce glavna stanica proraditi u naredna 24 sata.. -.-
They're here...
Narod polako.pocinhje umirati od GLADI
Gta Zenica
Ovo je strašno :(
Slusajuci vase klix komentare posljednjh mjeseci, godina, nebi me cudilo da su ubijeni migranti
Odnosno citajuci !
@Vladimirov Putin ubili te oni k.r.om
Hocemo li docekati makar jedan dan bez crnjaka? Ima li imalo nade za ovu naciju?
nece da dizu uzbunu, ali vrlo moguce neki psihopata..