Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
daj čovjeku pištolj, opljačkaće banku,daj državi banku opljačkaće narod..
Brate bi da nose jebačke tene, moćne đozle, malo bi i neki motorin provozali, možda bi i red bull pili sa jackijem, a niko neće da radi.
Jedina stvar gdje sam na strani pljackasa uzmite sto vise od tih kamatara i nikada vas ne uhvatili od srca zelim!!
Šta ocekujete da imate uzorne gradjane ,ljudima se gadi sve , neka pljackaju ja ih ne osuđujem ,BANKE SU LOPOVI I KRIMINALCI samo sto su to legalizovali .....sretno ovim lopovima iz banke
Da su imali plan "B" pa ponijeli maske sa likom bakira,dodika i covica mogli su nesmetano izici iz banke.
Gotovo uhapseni trojica pljackasa
najbolje porokati klošare i to ce mnoge druge smiriti i opametiti
pljačkaši sigurno nose maske željka kmošića
Ovi su posteni pljackasi..nisu kao ovi vjernici iz stranaka ...
Samo da ih hocete pohapsiti zive i da se kasnije osude najstrozijim kaznama kako bi eventuslni naredni dobro rasmili za ovako nesto. Znajuci nas pravni sustav i poredak mozda je bolje dtoku likvidirati na licu mjesta jer ovo nase nakaradno sudstvo bi ih bilo u stanju sa dobrim podmicivanjem i osloboditi odgovornosti ako nista drugo pustanjem na dopust bez povratka kako se to vec desilo u mnogo navrata do sada.
E ovo je zanimljivo , samo da nema taoca
Gdje su trake, barikade okolo? Gdje su duge cijevi, snajper preko puta, negotiator, ovi da su imalo trenirani sa 2 pistolja bi vas sve porokali i otisli...
samo cekic i dobro im izlupati prste, smrskati sve
Odmah i u glavu! Da ne ponove djelo opet