Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvo krme moras biti pa ostavit covjeka da crkne na sred ceste.
Jahaac Velko krme mora biti. 25 godina minimum.
@JahaacMaglee Isto onakvo kao onaj sto je ubio dvije djevojke kod muzeja, pa sad haman da ce biti oslobodjen ili ce dobiti minimalnu kaznu. S tim da je on pobjegao dalje i bio dugo u bjekstvu. U Americi se za ubistva dobija dozivotni. Kako ubici, tako i saucesnicima, a kod nas je zakon i sudstvo takvo da se za ubistvo dobije par godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Aldin Subasic, objavilo Oslobodjenje, kazu gazda neke kafanice.
@perpetuumbih kafana mala kod carine u Halilovićima.
@perpetuumbih https://www.facebook.com/aldin.subasic.587 ovaj odgovara opisu...
Ima ovde i drugih faktora, jedan od njih je taj da se u tom dijelu kuće i avlije nerijetko prošire i u cestu, trotoar je misaona imenica. Ne opravdava ovo vozača, on je isto trebao da bude svjestan svega ovoga, ali malo urbanog u ove dijelove grada, i ovo se ne bi dešavalo.
@Fikro10miliona urbanišem ti malo rodicu. Jeli Socijalno dovoljno "urbano" za "vaše" prefinjene afinitete? Ili Neđarići? Na raskrsnici ulice sa pet traka? Ili se to ne dešava? Covid 19?
3 mjeseca istrage i slobodan, taman ce mu do tad proci zabrana upravljanja motornim vozilom..
sad tek dolazi na red policijske smicalice i qrvaluk..pa ce u izvjestaju da pise da je bilo zeleno svijetlo, pa opet da je bilo zuto, da je bilaa magka, na drugom mjestu da je bilo vedro i suncano, pa ce vjestak reci da je bilo mokro i slabo vidljivo i da je stradalog udario kombi, ugl ista ona sr***a koja gledamo u svim sudnicama sirom BiH
Najtužnije pored činjenice da je čovjek ubijen je to što da nisu jutros uhapšeni, danas bi obojica uredno na Džuma namazu bili...
Konopac i prvo drvo
Joj Kepe kloca pa on ko vegeta u sve se miješa
Bit će belaja kad se narod krene obračunavati sa ovakvim debilima... U zatvor 140 godina, nek crkne kockasti, bezmozgi.
Da ima zakona i drzave osudili bi ga 30 godina, pa bi proveo pofine godine zivota iza resetaka gdje bi se opametio i to bi bila opomena svima onima koji se isto tako ponasaju i koji ce isto sutra uraditi.
"" Vozač A. S. je 11. 9. 2020. godine u 3:00 uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela protiv sigurnosti javnog saobraćaja i neukazivanja pomoći osobi povrijeđenoj u saobraćajnoj nesreći i ugrožavanja javnog saobraćaja"" NIJE UHAPSEN, NITI MU SE STAVLJA NA TERET UBISTVO. ZNACI NAJVISE 1 GODINU CE DA ODLEZI. SRAMOTA
Zivo me interesuje kako ce se ovaj slucaj razvijati. Vjerojatno kao i ostali u kojima su sudjelovali kriminalci i babini sinovi.
@preludezalude Pa vidi, ako mu je babo ili amidja u SDA vjerovatno ce se ispostaviti da je taj dedo testirao nove kaloše i skočio pod džipa...
www.youtube.com/watch?v=l1jX6EeMfTE........www.youtube.com/watch?v=l1jX6EeMfTE...........www.youtube.com/watch?Jesen stize dunjo moja!Ko ce biti heban, njemu same gace spadaju!Podsjetimo se DA SE MOZE.Ovaj protest ce biti posljedni udarac mafiji, koja nece moci vise NISTA uciniti.Uskoro raja, uskoro.......Hobotnicari, gledajte i placite, NISTA VAS SE NECE PITATI NI U MJESNOJ ZAJEDNICI VISE!Jesen stize dunjo moja!
kockasta gloova, SDA uhljeb, zlootna sarajevska mladež???
Znaci ubio lika a optuznica za neke saobracajne prekrsaje. Cim pobjegne s mjesta nesrece, sva prava treba da izgubi i sudi mu se za najtezi oblik ubistva (kako se to vec zove).
SDA uhljeb