Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ime prezime i adresa debila.
@MyNameIsDzevad i sta kad ti kazu? Stavit ces masku osvetnika i krenuti na njega, haj ne s**i.
Ime Debil prezime Debilcina mu...
Sve veliki dase i macani kad se voze u mašini, a kad treba pokazati čovječnost i pomoći onda se pokaže istinska kukavičnost i slabost...
gooUser1567603031 a ti sljamu jedan od covjeka jel te stid sramota sutra da stanes ispred njega i pogledas ga u oci trebao bi staviti nick name smekercina fuj. I nemoj da budes jak preko tipkovnice pokazi tu veličinu ispred njega ako imas petlje. Medo volimo te uz tebe smo i ostani takav kakav jesi dolican svoje velicine.
Licno poznajem ovog momka svi vi koji pljujete po njemu vjerovatno ga i ne poznajete o kakvoj je vrsti momka. Ne opravdam ga sto je otisao sa lice mjesta Al stres i strah je ucinio svoje. Jer isti sam vozac kao i mi koji vozacke imamo i svima se ovo moze desiti danas je on sutra sam mozda ja al nedaj boze ovog iskustva koji je njega zadesio.
Medo lave naš volimo te! Selam za mangupe s klixa
“.. nakon detaljnih ljekarskih pretraga, utvrđeno ježž da je..” Svi: ježž XD je* Klix: jebat’ ga, ko će se vraćat’ sad, popravljat’.
Gdje je članak da je opljačkan Merkator na Ilidži???? Koje političke igre!
L. G. (2003.) Slogan L.G. je "Lifes good", al mozda ipak da promjene u "Lifes bad" poslije ovog nemilog događaja
1) Fraktura nosne kosti nije lakša povreda. 2) Ako je odmah puštena iz bolnice, šta joj ima ukazivati pomoć. Kriv je jedino, što nije priupito jel sve ok i što je pobjego.
Kad sirotinja nema za sportsko auto pa kupi alfu i misli to je to. Niko se fijata nije navozao.
gledaj malo i na svjetlu stranu...upoznaš sve automehaničare u gradu 😉
Taj isti je udario komsinicu neki dan sa autom pa zena nike htjela da ga tereti...mamlaz jedan retardirani
Čuj teksta prepisanog iz policijskog zapisnika “PREDMETNO MOTORNO VOZILO...” hahahaha
Ne branim lika al bi i pjesaci mogli pogledat ljevo desno pa prec ulicu nego samo srljaju nacrraj 3 linije na zidu i tu bi se popeli
@gooUser1554496152 Tu gdje su linije pjesaci imaju pravo prvenstva i vozaci trebaju paziti, usporiti, gledati, stati!!!
Pa imaju pravo prvenstva , ali ne mozes biti siguran dal je taj sto ti prilazi drogiran ili je zaspo . Pjesaci imaju prednost , istina , ali ako im je zivot mio nek malo i oni obrate paznju pa bolje procjene situaciju. Ne moze se samo voditi pravilima , svi smo ljudi , svi grijesimo .
Garant su ga našli jer se Alfa pokvarila 80 metara od mjesta udara.
Sad će i on dobiti malo po nosu isto kao i pješakinja.....
cim avaz ne pise o ovom slucaju mora da je sin od nekog tajkuna lokalnog
izglasat zakon za ovakve stvari. Trajno oduzimanje vozačke dozvole i zabrana polaganja doživotno. efikasno rješenje problema
Vozilo prodati a pare unesrecenom za fizicke i dusevne boli..