Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Serijat je zakon Allah vrlo dobro zna sta su prave kazne za odredzena kriv.djela svi bi mi voljeli pa cak i oni islamofobicari da 2 lopova na ocigled svih odsjeku ruku i da nakon toga drzimo otkljucane kuce bez bojazni ... A ne lopovi se setaju ubice dobiju smjesne kazne itd...
Ukradeno auto ispred hotela Latinski Most.
Pokusali su ukrasti auto, pa se onda pucalo, nisu uhvaceni pocinioci, sad kad ove dvije izadju iz bolnice nek ih neka pijana budala ("od ranije poznata policiji") zgazi pri brzinu od 200 na sat na pjesackom... welcome to Bosnia!
Gdje li ih traže?
po kladionicama :)
A poznavajuci nasu policiju, vjerovatno traze da se pocinioci sami jave...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Drzava za pozeliti :) nikad dosadno :) uvjek veselo puca se :)
Stvar folklora sto kaze Bajaga.