Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fin momak,musliman da se zarati sigurno bio bi komadant ko Ćelo i ratni heroj a ovo mu je samo plus u biografiji.
ako ga uhvate to će biti još jedan neuspjeh SDA...
pitanje. zašto za redakciju klixa samo glup komentar može biti TOP? P.S. ovaj bandit nije pobjegao, već su ga pustili zločinci iz pravosudno-policijskih struktura za koje radi!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Najvažnije da se pokupe kazne od saobraćajnih kazni. Da 10 žandara pregleda automobil u kojem su žena i 3 djece i da naplati kaznu jer nije dat žmigavac. A kad ih kriminalci biju ovi ko fol specijalci plaču i mole. Sramota jedna ko je sve u policiji. Bivši policajac Jozo Andžić bi ovu mrcinu satrao ko šaronja ogradu za 10 minuta bi pjevao o čokoladici koju je ko dijete ukrao. Ovaj momak koristi nesposobnu policiju i korupciju tako da ne vjerujem da će ga uhapsiti uopšte.
Jozo Andžić bi trebao da bude primjer ovim danas, kako pravi policajac treba da se ponasa!
pa sad sam izaso od tebe doduse na sporedni ulaz kako me nisi vidio,bila mi je pravo lijepa noc nikad necu zaboraviti Podrinje i zene mlade i vrele srpskinja bas ima vrelu krv
OBUSTAVITE -MOMAK ZASLUŽIO DA POBJEGNE ,ČAK GA I POLICIJA PUSTILA,GANJAJTE OVE ŠTO PREGAZE I POBJEGNU I PRIJE NEGO GA PREDATE U PRITVOR TE TREBA PREBIT DOBRO
da vam je pokazao srednji prst nasli bi ga za pola sata
Sva podrška policiji da što prije uhapsi ovog gospodina osumnjićenog za najteža krivična djela. Tužiteljstvo i sud treba zatim da utvrde ima li u njegovim djelima krivice, a do tada po principu presumpcije on je nevina osoba. Radi ozbiljnih optužnica i mogućnosti da je rijeć o naoružanoj i opasnoj osobi ima se temelja preporučiti policiji i građanima da budu posebno ozbiljni i oprezni u procesu privođenja ovog gospodina pravdi. Eventualnim dojaviteljima treba jamčiti anonimnost.
Za taj period njihovog traganja je on već u drugoj državi, možda i na drugom kontinentu, a ako ovako nastave biće lik i na drugoj planeti.
Umalo mene sinoc uhapsise greskom. Zaustavise me oni sa heklerima i pitaše gdje si kreno, reko kuci, jedva zivu glavu izvuko.
Nije pobego policiji,pobego je sudskoj i zatvorskoj policiji,sto nije isto Ko je ikad bio u sudu zna sta se tamo desava Javasluk,nerad,korupcija,zli advokati i dzubrad sudije Advokati najgori sljam drustva,sve je u njihovoj reziji I ovde su umocili prste u ovo bjegstvo Inace evo u mom komsiluku 5 krimosa izaslo za bajram No kad vidis muslimana begaj od njega koliko brzo mozes Fuj!!!!
sad slijede pljacke banaka i transporta novca.... bijeg kosta a i skrivanje
Ne komentarisem dok ga ne uhvate. Sto je sigurno sigurno 😏
Jbat mu mater, kad ga pronadju likvidacija na licu mjesta. Ne trositi vrijeme i novac za majmuna. Al' mi je pored toga koliko korisnika ovog kvazi-portala ima junacko misljenje o ovom liku a ne bi mu smjeli prici na 300 metara da ga negdje sretnu =) Jbem ti internet kad ga svaka fukara moze koristiti =)
Da nije u predsjednistvu?
Ne znam. Imas li mu.da pocHi i provjeriti? Ili ces ovako glumiti frajera?
Eno ga u redu iza Majkicke za topli obrok!
Mora da ga teaze i tragaju tamo gdje ga nema
Pa prvo da tamo provjere, poslije je lahko!
Upravnik dobio kovertu sa cestitkom kako drugacije objasniti ovu blamazu!! Mogla je kakva cistacica zaginuti na hodniku
Perspektivan momak,nema šta...i ne pravite Zvijezdu od ovakvih likova,nema tu nikakve romantike,ološ obična,završiće u kanalu prije ili poslije...nažalost !!!
@pascal ...zato...jbg i njega je majka rodila...!!!
@pascal ...haha,znao sam...:))
ovakav klosar napravi sranje, kosta drzavu i samim time kosta i mene, ugrozava mi sigurnost, i onda napumpa neku kurvu i rodi sanjina sefica, ili benjamina delalica, ili mozda mirzu hatica. i onda me jos vise kosta....