Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trazimo zapad a dobijamo divlji
Zestoki momci sa uzarenog sarajevskog asfalta.
Srbi iz Istocnog Sarajeva 100 %
Za nelegalno nošenje oružja i pucanje po narodu dok ne bude kazna minimalno 15 godina teške robije nema mira za normalne građane Sarajeva. Pa djeca od 18-20 godina kupe za 300 -500 KM polovan pištolj bez dozvole i glume šerife i rješavaju probleme. Ovaj put bez žrtve a sledeći put možda nečije dijete strada. Okolo su škole, vrtići, prodavnice nije to livada niti strelište.
Satraše se koliko ga traže, sve im plikovi po tabanima poiskakali
MENE JE STID STO MI JE BABO IZ BOSNE
Satraše se koliko ga traže, sve im plikovi po tabanima poiskakali
Znal iko ko je M.A.
Adnan Mulic
@svastaznam jel od onih Mulića iz Fešna?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tako ce i ostat... Policija tragat, a on setat slobodno, kao da nista nije bilo... Pa nije prvi put, sigurno je "od ranije poznat policiji", al hajd, BH Rules 😉