Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzno do cega je dovelo to sto je izasao nekome u susret da mu bude zirant
Ne zna se da li je on digao kredit ili je bio žirant.Suljagić rekao da je bio žirant, a ne možeš tom Suljagiću vjerovat, kada ga vidiš jasno ti bude zašto je glavni u Sarajevo taxiju.
emmir1 neke njegove kolege su to potvrdile, da je bio zirant
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa ti budi zirant. Ne treba bit ni ro?enoj majci
Kreten mogao nekog ubiti zapaliti zgradu svakako je stanarima idiot stete napravio idi baci bombu sebi al usta ????
samo sebi gore naštetio, razumijem ga i žao mi ga ko mog rođenog ali sistem je tako napravljen da ne možeš protiv njega kao pojedinac, a za slogu još nemamo dovoljno pameti.
Cuj sad ovog "zirant trecoj osobi". Kad preskocise drugu osobu. I ooliko je ovdje osoba bilo u pitanju. No opet tako prema komsijama, sramota. I drugo jel se zalio isao do suda. Il je bombe prvo bacao. Sta ces kad je odrastao na pjesmama tipa mala partizanka bombe bacala. Umjesto na nekim koje mu kazu knjigu uzmi ;)
Sto Banci niste rekli da covjek poluje od PTSP. "Imali bi razumijevanja"
Besim Hasečić, ne daj se! Nepravda je zamutila tvoj um, nakardni zakoni i nakaradni ljudi koji trebaju da rade po slovu zakona. Ali kakvog zakona? Zakona koji je skrojen po mjeri mafijaške oligarhije! TUŽNO JE KOLIKO SU NAS PONIZILI! TI SI BESIME HRABAR! Žao mi je da si žrtve! SVI SMO MI TAOCI NAŠIH VLADAJUČIH STRUKTURA, NAKARDNIH ZAKONA I UVEZANIH MAFIJAŠKIH SILNIKA!
Mora da je piroman trenutno kod Radoncica u tornju. Pogotovo sto im je i ideologija prava srpska. U konkretnom slucaju, ako moras napustiti nesto onda to do temelja unisti da niko ne bi vidio koristi od toga (sjetite se Grbavice 1995).
Umjesto jednog problema, sad ima tri
Komšije su ga opisale kao pametnog čovjeka, što je tačno, jer je otkrio ranjivost banaka. Nekretine na bankovne kredite su u vlasništvu banaka do isplate kredita.
Ja sam isto to krenula napisati, ali se povukoh zbog osuda. Nadam se da nece biti tako, iskreno, ali .... Da je insan imao nacin da rijesi problem, ne bi uradio ovo, a sad kad zna da ce ga "ganjati".............
Na pogresnom komentaru ostavih svoj odgovor, oprosti!!
on je bombaaaa, on je bombaaa