Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa u krugu skenderije ima brat bratu 100 nadzornih kamera
Sta ce ti fotografija kad se terorista vec vratio u genocidnu.
Eh da su u svemu sposobni kao sto su sposobni mlatiti djecu i zene, gdje bi nam kraj bio....
mozda su stakla od muke popucala sama od sebe pa ne mogu da nadju "napadaca"...
i ti bi mlatio, to im je posao. Kad dobiju ovlast da mlate i treba da mlate, a ne da dozvole da nam balavci i narkomani pale grad u koji nisu mogli uci ni cetnici.
Nece je ni imati...
ovotigaje hajmoje mi baciti ionakosu demonstracije.
Šmrk mu postavio jer ga je ocinko muriji.
Pa normalno da nema saznanja kad je policija, tj. tajna služba i aktivirala bombu. Specijalni rat protiv građana BiH. Uplašiti narod da ne izlazi na ulice.
znam jaaaa!!! ROKI 2
A da ko li je ?
Vidi se da policija radi sve da svoje gazde osigura. Lagali su za drogu a sada lazu za bombu. Garant je policija postavila u cilju da se narod okrene protiv onih koji protestuju. Vidite sta vam rade. Bosnjacki politicari seru o smanjenju stranih investicija kao da je do sada neko investirao. Nece niko da ulaze u lopovsku zemlju tj. zemlju gdje je mafija na vlasti. Dodik sere o ugrozenosti RS-a i sere o nezavisnosti da podsjeti Srbe kako je on dobar. Zato sto je ekonomska situacija gora nego u Federaciji boli njega cuna.
ekskluzivne fotografije s mjesta eksplozije http://i.imgur.com/AYQvw1v.jpg
DA SE BAR HOCETE SJETITI NAPOKON PA POSTAVITI SIROM SARAJEVA I NA ULAZE I IZLAZE KAMERE KOJE CE 24/24 SNIMATI SVE, AKO VEC SE PRAVITE BLESAVI PA NISTE JOS U PETAK POSTAVILI PATROLE NA ULAZE IZ SARAJEVA. ALI VIDIM DA TO NE MOGU OVI POLITICARI, NADAM SE DA CE IMATI IDEJU ONI DRUGI KOJE CE NAROD DOVESTI NA VANREDNIM IZBORIMA UBRZO.
Naravno da nemate kad se vec vratio u genocidnu tvorevinu.
uvjek je bilo nekome rat a nekome brat...
hAHAHAHA AL FAKAT LJUDI , IMA BUREGDŽINICA NA PLATOU , GAZDA SE ZOVE GADAFI
a jel uhapsen Djeka Muminovic(batinas sdp) radi premlacivanja onog momka kod higijenskog pod podrskom Zorana Cegara (nekadasnjeg heroja sadasnjeg poltrona) ????
ma zalosno je kako su kupili vecinu heroja nekadasnjih, dobije stan il nesto slicno i suti, znaju oni koga platiti da je manje belaja...al ne osudjujem ni te ljude, sta ce da nije uzeo posao, stan il sta vec, krepao bi od gladi....Tako se vlada
NEKA MUP DA NAGRADU , JA ĆU REĆI KO JE !!!!!!!
neka prate fejsbuk i čekaju da se počinilac sam oda,tako su oni riješili najveći broj slučajeva