Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U BiH SVAKIM DANOM POSTAJE SVE VECA AGONIJA, BIJEDA I JAD, STO NA KRAJU UZIAM I SAME LJUDSKE ZIVOTE, JER SVAKIM DANOM PROBLEMA JE SVE VISE, PRPBLEMI SU SVE VECI, DA LJUDSKA PSIHA I DUSA NE MOGU VISE IZDRZATI I ONDA KRENU SUICIDALNE MISLI I POKUSAJ ODUZIMANJA VLASTITOG ZIVOTA U NADI DA CE BOL I TUGA TIM CINOM PRESTATI. VRIJEME JE DA OVAJ NAOROD DIGNE GLAS I OVE NASE POLITICARE POSALJE U P.M, DA OSJETE SAV STRES I FRUSTARCIJE I TEZINU ZVOTA SVIH NAS.
Naslov je pravi . Ja mislio neki Savski specijalci, a oni spasili ženu iz rijeke Save.
Što mi bolan reče ne seri u po bijela dana? Izvini Kirba!
ajd ne seri
Nemoj se bolan zamicat, ubrzo iz brateske Turske stiže Boeing sa 4328756 tona čistinh zlatnije kašika, da narod more kupovat svašta-nešta i da more ić svudže-nedže. Sabur.
ja bas razmislajm kako cu ja, vijesnajem, da pustim plin, da skocim sa zgrade ??? sta li boli najmanje ????