Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel plave boje ?
Ne valja biti DRUKARA, pa onda se dešavaju ovakve stvari. Svaki koji je htjelo da se obogati preko tudje muke, ovo je za i ocekivati.. A MOZDA BRAĆA DRLJEVIĆI, DŽENO I MUTE IMAJU UMIJEŠANE PRSTE. NISU NI ONI CVIJEĆKE.. TAKO JE TO EDISE KADA HOCES DA SE MAFIJAŠ...
BOG PRAŠTA ALI "SUAD HODŽIĆ" ZVANI "SUĆE" NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Zamislite policija istrazuje, bit ce nesto Od svega toga... bilo bi zanimljivo ako neko zna ili moze uputiti da se pogledaju statistike koliko slucajeva je nasa cuvena policija rijesila.. gledam policajce (ogromna vecina), sami sebi teski.. Onaj smotani hod, Pogled ko tele u sarena vrata, snuzdeno i jadno udijelio bi im covjek sadaku, pardon mito jer ce ti lik navedti clan zakona koji ni on sam ne razumije samo da bi ti oteo novac... ko klosari najobicniji (95%)
U x5 iz Buca potoka nema ko se redao nije na vlasnici 😆😆
@monikaa ko je vlasnica da i ja dje umocim
Dzip kako je dosao tako i otisao...
žene su čudo brate
Dosao drugi, bolji...uslugu mu ucinili
pederuuuu hahahah😆😀🛫
davideeeee
auuu mora da ebaci lupajju minuse 😁
Ulica Bajre Zenunija oj jebbem te "metropolo"
šta ti nije jasno kobilo ?
@PosumIjenaVIahinja Nabili vam ovi zenuniji komplekse
Od Bube Korelija
Od edisa bunara
nije sigurno od nekog postenog zapaljeno vozilo
zna vlasnik kome se zamjerio i ko mu je zapalio, ne treba mu vještak za to
Puno se istražuje, a malo ima rezultata od tih silnih istraživanja.
Opet piroman seta Sarajevom, jedno je vrijeme odmarao...