Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahaha konjine policajci
Ko ce ih naci po ovoj magli
Jos jedna nazalost u nizu "istraga je u toku" sta bi u Rajlovcu jel istina da su onog prebili vojnici par dana ranije, jel vehabija ima li ista da se ocitujete da znamo ???
@Pospits Ti bi da zanš, a što bi da znaš... Da vojnik nekoga ružno pogleda znali bi za to svi mediji od australije do aljaske, političke stranke bi likovale (sdp i slična govna) sazvala bi se izvanredna sjednica vlade i sl. Bitno je da vehabije ne prave sranja, a kako im se staje u kraj to ne treba ni pisati u medijima.
magla dosla do petog sprata u zgradi jaranemoj
Policija prati trag pomfrita .... Magla jučer samo na Ap.... sve od friteze mcdonalda mrkog
izgubili se u magli, kuratz će te ih naći.
ma jarabe ne bi oni njih našli ni da nema magle :)...policija je policija samo na papiru..VRATITE NAM MILICIJU!!!