Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POLICIJA U FBIH TREBA BITI JEDNA OD NAJBOLJE NAORUZANIH POLICIJA U EUROPI, SA NAMJMODERNIJIM HECKLER AND KOCH NAOURAZANJEM, SA NAJMODERNIJIM I NAJBOLJIM UNIFORMAMA, A STO SE TICE SARAJEVA, DA U ROKU OD DVA MINUTA OD PRIJAVE NEKOG SRANJA, MOZE BITI HERMETICKI ZATVORENO.
Nadam se da će i riješiti slučaj, ovaj grad je odavno u problemima, a policiji je "stanje pod kontrolom".
@Lijan. Da si digli se prije najmanje 15 godina.kad su narodu krali auta i tel traźili pare da vrate auto. Gdje to ima?Ja od 1999 sa kolima u Bosni nonstop u po Sarajeva parkiram..il rs nebitno Ima kasko neka krade..pa nek vidi kud će sa njim. Jednom tako u prići neki jalijaśi za to.. Kad sam reko neka ukradu ja nebi fening platio..oni u mene gledaju ko duha da su vidili. A da su mafiju prije najmanje 15 godina oćistili nebi bilo ovo ko sad naźalost.
Klasicna opstrukcija istrage, dok ovi budu daleko. Ub8jajte ih na licu mjesta. Nemaju pravo na život, ukokiko ga na brutalan način, uzmu drugome. Ubijati kriminalce!!!!
sad trebaju sluzbenici da se dignu protiv politicara, zakon nije na njihovoj strani. Da nekog optuze za ubistvo trebaju dokazi/svjedoci. Svjedoka nema a oruzije je sigurno unisteno ili to ili da ih usmrte na licu mjesta. Znaju i ko je pocinio garant, ja sam za da im kolege pokojnih prisude.
USA polcija bi to riješila po kratkom postupku "Opirali se pri uhićenju" pa su ih morali "smiriti".
pa vi ste prvi pisali špekulacije o sačekuši
Ne mogu da vjerujem cijela policija u BIH se digla na noge i opet nema nikakav trag...opasno tu nešto smrdi...
Treba Halilovic podnjeti ostavku,reko je prevrnut Sarajevo da nađe ubice,ali nije ih nasao.Ubice sad slave u Beogradu ili u nekim djelova Srbije i rugaju se policiji FBih.Vjerovatno su uz pomoc genocidnog mupa sprovedeni bezbjedno u Srbiju.A mup FBih satro zajedno sa eresom trazi ubice,e moji levati,pa sve je ti tamo uvezano i mafija i policija
Na zalost ubice su najvjerovatnije vec pod vucicevom zastitom, doticni ne isporucuje svoje gradjane pardon ovaj put sumnjake.
Sada ce srpski pop proglasiti ubice svecima i žrtvama "političkog Sarajeva". "Do kad će nas muhamedanci proganjati zbog toga što radimo i borimo se za našu decu bre".
Do sada jedino i sto policija i novinari znaju jeste da je bila pucnjava, da je neki golf hrvatski tablica obijen i da je neko ubio policajce. Cije je auto, koja su auta napadaca, ima li kamera ijedna da je snimila nekog range rovera ili golfa na alpasinom itd itd Nista se ne zna
hahaha Hoće vas hoće, oni su Sarajevo napustili nakon 5 minuta
Pojeo je vuk magarca. Javnost i istrazitelji se trebaju zapitati... Zasto policijsko vozilo nije imalo ukljucene rotacije? Zasto su policajci izresetani a nisu ni posegnuli za oruzjem? Da li su policajci poznavali ubice i zato bili nespremni? Da li je ovo mozda bila klasicna sacekusa?
Budimo iskreno to je gotova prica dabogda da ih nadju...