Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo mu budzetska plata koju dobija kreditnim zaduzenjem drzave,gdje smo svi mi ziranti,a niko nas pito' nije.
Klixu, prosjakinja se zove Baca Sanita...
nije to ništa čudno , oni reketiraju svaki dan vozače na putevima, a slabo koji vozač ima sve po PS-u, da bi se mogao snjima zajebavati.
Ne opravdavam drota, zaslužio je i više od navedenog kao kaznu; ali ovi prosjaci su bogatiji ljudi od nas. Garantujem vam, sjede tu, skupe 50, sakriju, skupe 50, sakriju, skupe 50, sakriju; na kraju dana se odgegaju 3-4 ulice dalje, sjednu u neki auto u ugovoreno vrijeme i piće kući.
Jos stoji prijava u MUP KS koju sam podnijela, cekaju nesto.... Poceli se smijati kada sam im kolegu prijavila za reket..... Nista se nemoze uraditi, uzalud je prijavljivati jednostavno ce stiti jedni druge....
Jedino skidam kapu onim policajcima u civilu sto rade od trznice do bbi centra sto tjeraju prosijake, hvataju deparose i ne dozvoljavaju ulucnim prodavcima da na kartonskim kutijama prave butik :)
Dobro je onaj reko sinu Sine ako ne završiš za poštara ne gine ti uniforma policajca.
žena me reketira ima dva'es godina, banka rAketira ima deset, jel sad treba i policija da se uključi ?
hahaha, rigorozna kazna, nema šta! hahahahaha Da li si ,,brale,, ovo uradio dok je Drug Tito bio na čelu Jugoslavgije vidio bi tek tada koliko si pogriješio i naravno zasluženo bi bio kažnjen. Ovako, sve će ovo proći pa sve je kod nas ,,mačiji kašalj,, Reketiranje ...............pa šta, opet ćeš ti to.
Policija, reket, klađenje, prosjačenje ?!?
Konju jedan, prosjake reketiraš....Šta se sve nakotilo u policiji......
Pa indirektno reketira ljude koji su joj dali pare; jadno i kukavno; Kocka mu dosla glave ;)
Drug ta Baca mislim da nije Sanela nego Sanita vjeruj dnevno zaradi oko 300 km pa ti vidi jel ona prosijak oli poduzetnik :)