Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da li su usput uletili u neku od vila lokalnih politickih tajkuna...mogli su im u sefovima pronaci velike kolicine neopranog novca zlata i nakita bez porijekla...ma gdje ce njima...oni su nadredjeni policiji...
Tokom provođenja pojačanih aktivnosti došlo se do veoma značajnih operativnih saznanja koja se mogu koristiti u planiranju sličnih aktivnosti koje će biti realizovane u narednom periodu. (U PREVODU. NISU NISTA NASLI)
Sve je ovo radi Slučajeva X.....
Koliki text a ni slova šta su zaplijenili 😂
Nadati se da će se i MUP Kantona Sarajevo uključiti usličnu vrstu aktivnosti, pretresima po vozilma, ulicama, kafićima i lokalima u pljenidbi droge, oružja i sprećavanju prostitucije i prosjačenja.
nema u sbk droga šta vam je :-/
Odkad u Sarajevu nije bilo racija...samo kazem
puse droge
Opa, policijska država.
Maa hajte moolim vas..